Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen lenne, ha elnevezném a...

Milyen lenne, ha elnevezném a fiamat Legolasnak, vagy Éomernek?

Figyelt kérdés
Esetleg a lányomat Lothlóriennek, vagy Nimrodelnek? Furcsán néznének ránk/rájuk? Gyűrűk ura fan vagyok :D.

2021. máj. 17. 20:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%
#8 A Gandalf létező név is (függetlenül a LOTR-tól).
2021. máj. 17. 21:05
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem, de közelíti a "Forró Kamilla Tea", az "Erdei Manó" és a "Pop Simon" kategóriát. Sajna még a névsorral is van aki megszivatja a saját gyerekét...
2021. máj. 17. 21:05
 13/38 anonim ***** válasza:
39%

9-es:

A most divatos 3-4 betűs kislánynevekre gondolok elsősorban, amiket az általános iskolai beiratkozás után senki nem fog már komolyan venni.

Amúgy nyilván poén a kérdés, de miért az az érve mindenkinek, hogy majd csúfolni fogják miatta? Miért, bárki mást nem csúfolnak az óvodás gyerekek, aki nem a 800. Zsófi a csoportjukban? Vagy azt, aki bármiben is eltér? Csak annyi elég 12 évnyi csicskástatásra, ha vörös hajú/szemüveges/túlsúlyos/beszédhibás a gyerek. Itt pedig már teljesen mindegy, hogy Rozi, vagy Gandalf.

Nem mellesleg miért más neveletlen, taknyos 5 éves gyereke legyen számomra mérvadó, ha a gyerekemet akarom elnevezni, hogy lesz-e kedve 1/10-ed eséllyel pont emiatt cikizni majd? Ne egy Micimackó csoportos óvodástól tegyünk már egy ilyen döntést függővé, könyörgöm...

2021. máj. 17. 21:10
 14/38 anonim ***** válasza:
28%
Ha tudod, adjad. De szerintem gáz. Már azt sem értem h miért ad valaki becenevet rendes névként (Liza Erzsébet helyett, vagy Elizabet helyett, Kata a Katalin helyett, stb)... spórol a betükkel, vagy mi?
2021. máj. 17. 21:16
 15/38 anonim ***** válasza:
11%

Nimrodel és Eomer.

Nekem Eowin a cicám :)

2021. máj. 17. 21:23
 16/38 anonim ***** válasza:
91%
Hallod, amilyen nevek vannak mostanában.... nem tűnne ki. Ez is egy lenne abból a halomból, ami úgy hangzik, mintha random nyomkodták volna a billentyűzetet névválasztáskor. Nem azt mondom, hogy Károly meg Kálmán legyen a gyerek, de tiszteljük meg, hogy magyar nevet adunk neki.
2021. máj. 17. 21:27
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezért hagytam a páromra, hogy ő válasszon nevet a lányunknak! :D Mert én meg anime fan vagyok... Mindenkinek jobb lett így, és a gyereknek is normális neve lett. :D
2021. máj. 17. 21:34
 18/38 anonim ***** válasza:
94%

Ha egy mémért tönkretennéd a fiatalkorukat, hajrá.

Amúgy pedig nem anyakönyvezhetőek.

2021. máj. 17. 21:36
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a nevek valóban jók. Egy FANTASY regényben. De NEM a valóságban! Aki ezeket adná a gyerekének, az sok mindenbe nem gondol bele, pl. hogy cseszett nagy megkülönböztetés fogja érni a neve miatt, és a fél életét ebben kell majd leélnie, mert egy idő után úgy meg fogja ezért utálni, hogy inkább megváltoztatja valami normálisabbra/emberibbre.
2021. máj. 17. 21:52
 20/38 anonim ***** válasza:
22%
Izgis,lesz mikor nyílvonáság előtt mondják a nevét vagy mit hangosan ?.
2021. máj. 17. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!