Miért számít oltás ellenesnek aki nem akarja beoltani magát?
30#
Egyetértek
Szomorú, hogy mindig ott tartunk miszerint sokak gondolatában még mindig csak a fekete és a fehér létezik.
"oltásellenes az, aki a KÖTELEZŐ oltásokat SEM akarja beadatni már a gyerekeinek."
Ez valami hivatalos definíció? Honnan származik? Melyik szótárból?
#32: Tájékozódj kicsit a témában. Aztán lásd meg a különbséget ... már ha képes vagy elvonatkoztatni.
Igen, ismerem a wakefield-sztorit.
De szerintem az "x-ellenes" általánosságban olyan embert jelenti, aki ellenzi, elutasítja x dolgot. Ezzel nincs szerintem semmi gond, csak egyszerűen ezt jelenti számomra a szó.
Megértem azokat akik tartanak a mostani vakcináktól és még nem akarják beadni, nincs szerintem ezzel semmi gond. Ettől még oltásellenesnek tartom őket, hiszen ellenzik az oltást - persze nem ugyanolyan oltásellenesek, mint az autizmussal, nyócgé csippel, satöbbivel riogató szektások. De attól még ők is ellenzik/elutasítják, akkor is ha ezt megérthető okból teszik.
Nem értem, ez miért bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!