Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért számít oltás ellenesnek...

Miért számít oltás ellenesnek aki nem akarja beoltani magát?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 14:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem igen, az is oltásellenes. Ha nem lenne az, nem ellenezné, ergo beadatná.

Ezzel együtt úgy gondolom, bizonyos fokig semmi gond nincs az oltásellenességgel. (Pl. azokkal, akik nem adatják be az influenza ellenit.)

2021. máj. 7. 15:11
 12/34 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel aki nem akarja magát beoltani és csendben elül azt hívhatnák úgy hogy oltatlan... Akik pedig másokat buzdítanak hogy ne oltsák be magukat azok legyenek az oltás ellenesnek
2021. máj. 7. 15:12
 13/34 anonim ***** válasza:
60%

Minek adassa be valaki az influenza elleni oltást, ha makk egészséges valaki és életében nem volt még influenzás? Jóember, hallottál már olyanról, hogy egészségtudatosság? Ha nincs időd az egészségeddel foglalkozni, majd lesz időd a betegségre. Az influenza csak a nulla immunrendszerrel rendelkezőkre veszélyes. Te ide tartozol?

2021. máj. 7. 15:14
 14/34 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem lenne túl egyértelmű. Pl. párom akarja magát beoltatni, de még nem került sorra - ő oltatlan, de nem oltásellenes. Unokaöcsém 16 alatti, akarná magát oltatni de nem javallott - ő oltatlan, de nem oltásellenes.

2021. máj. 7. 15:15
 15/34 anonim ***** válasza:
53%

Végigolvastad, amit írtam? Hol láttál olyat, hogy mindenki adassa be feltétlenül? Konkrétan leírtam, hogy szerintem nem gond ha nem teszi...

2021. máj. 7. 15:15
 16/34 anonim ***** válasza:
46%

"Az influenza csak a nulla immunrendszerrel rendelkezőkre veszélyes."

Butaságokat azért ne terjesszünk. Ismerek nem egy olyan embert, akit gyerekkorban erős, fiatal immunrendszerrel fertőzött meg a sima influenza, egyikük megsüketült, volt aki lebénult, stb. Nem mindig csak az immunrendszertől függ, ráadásul az immunrendszer nem egy láthatatlan védőpajzs, mint valami fantasy filmben, hanem összetett a működése, nem olyan egyszerű hogy eszek napi 2 almát meg járok kondiba = nem fog rajtam semmi betegség.

Nyilván az egészséges életmód nagyon fontos, de senki ne ringassa magát abba, hogy teljesen elég is ahhoz, hogy minden lepattanjon róla.

2021. máj. 7. 15:18
 17/34 A kérdező kommentje:
14 fogd már fel ha valaki nem akarja beoltani magát attól még nem biztos oltásellenes szimplán csak nem akarja magát oltani
2021. máj. 7. 15:18
 18/34 anonim ***** válasza:
46%

Fogd már fel, hogy a kifejezés maga azt jelenti, hogy ellenzi az oltást, tehát nem akarja beadatni.

Annyi, hogy ettől nem feltétlenül lesz tömeggyilkos veszélyforrás, mint ahogy sokan beállítják.

2021. máj. 7. 15:20
 19/34 anonim ***** válasza:
48%

Akkor érthetőbben leírom:

erős immunrendszer = testi + lelki egészség együtt

2021. máj. 7. 15:20
 20/34 Metionin ***** válasza:
92%
Szerintem az oltásellenes az, aki minden oltást elítél és nem adatja be vagy nem adatná be a gyerekének, ha nem lenne kötelező. Nekem az oltásellenes szónak van egy olyan felhangja is hogy az illető minden hozzáértés nélkül ellenzi az oltásokat és másokat is arra buzdít, hogy ne adassák be mert hülyeség. És nem csak a covid meg hasonló választható oltások kapcsán, hanem pl. a gyerekkori oltásoknál is. Általában ők hirdetik azt, hogy az xy oltás autizmust okoz meg hasonlók.
2021. máj. 7. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!