Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért számít oltás ellenesnek...

Miért számít oltás ellenesnek aki nem akarja beoltani magát?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 14:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
68%
Mert könnyű végletekben gondolkozni.
2021. máj. 7. 15:21
 22/34 anonim ***** válasza:

Nyilván igen. De ez nem változtat azon, amit írtam.

(#16)

2021. máj. 7. 15:22
 23/34 anonim ***** válasza:
60%

18

Akkor az lenne a neve, hogy oltásellenző.

Azért oltásellenes a neve, mert a buta egyszerű agyatok ebből azonnal az ellenség szóra asszociál, és Vityáék ezt pontosan tudják.

2021. máj. 7. 15:23
 24/34 anonim ***** válasza:
47%

Érdekes, hogy szerinted én asszociálok ellenségre, mégse én nevezek butának, egyszerűnek másokat. :)

2021. máj. 7. 15:25
 25/34 A kérdező kommentje:
És akkor mi a közép út basszus? Nyílván az aki nem adja be és nem beszél le másokat, politikában is van közép út, aki nem megy el szavazni és csöndben marad.
2021. máj. 7. 15:27
 26/34 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, te kérdezted hogy miért számít annak, páran leírtuk a választ.

Most akkor a kérdés volt a lényeg, vagy csak vitázni szerettél volna egy jót?

2021. máj. 7. 15:29
 27/34 A kérdező kommentje:
Kérdés is volt egyben és vitatni is mert ahogy elnéztem nagyon elharapóztak a dolgok.
2021. máj. 7. 15:31
 28/34 anonim ***** válasza:
61%

20-as válaszolónak van igaza!

Kérdező! Rémes ami ezen az oldalon megy. Most olvastam a polika témában egy kérdés alatt, hogy valaki írta, nem akarja beoltatni magát sem ő, sem a családja. Erre egy nagyon okos kommentelő azt írta, hogy mekkora prolik emiatt. Prolik mert nem adatják be az oltást? Egyesek a szavak jelentésével sincsenek tisztában, de dobálóznak itt mindennel, csak hogy megbántsanak másokat. Kívàncsi lennék a való életben milyen emberek ezek. :(

2021. máj. 7. 18:32
 29/34 anonim ***** válasza:
*politika témában
2021. máj. 7. 18:32
 30/34 anonim ***** válasza:
68%

Mert jelenleg az "oszd meg és uralkodj" elv működik nálunk.

Leírták már itt is: oltásellenes az, aki a KÖTELEZŐ oltásokat SEM akarja beadatni már a gyerekeinek.

A nem kötelező, választható oltások pont azért azok, hogy mindenki saját belátása szerint döntse el, hogy SZERINTE számára mi a legjobb(nak tűnő) döntés.

Én is megkaptam már, hogy oltásellenes vagyok, holott nem! Én is, gyerekeim is megkaptunk annak idején MINDEN kötelező oltást, sőt, néhány választhatót is (pl. a lányok a HPV ellenit), mert úgy ítéltem meg, hogy az potenciális veszélyforrás lehet, ráadásul egy hosszú idő alatt kifejlesztett, minden kötelező teszten átesett készítményről volt szó.

Emiatt a mostani hisztivel kapcsolatban én inkább oltásszkeptikusnak definiálnám magam: jelen pillanatban nem bízom ezekben az oltásokban, a saját immunrendszerem már jócskán bizonyított (nem akarok az ezzel kapcsolatos vitába belefolyni, de szerintem genetikai tényezők is befolyásolhatják, családunkban több generációra visszamenő tapasztalatom van ezzel kapcsolatban).

Nem tartom kizártnak, hogy fél év, 1 év vagy 5 év múlva megváltozzon a véleményem, és majd akkor esetleg élek is vele. DE! Az oltottak és oltatlanok (illetve bármilyen csoportok) közti megkülönböztetés, diszkrimináció ellen mindig is ki fogok állni, ez ugyanis senkinek az érdekét nem szolgálja, az emberek egymásnak ugrasztása az egyetlen látható célja, és mint a mellékelt ábra is mutatja, igen hatásosan működnek sajnos. Engem az ilyenek megrémísztenek, hiszen láttunk már a történelemben példát hasonlóra, és tudjuk, mi lett a vége (nem, nem vagyok érintett sem vallásilag, sem sehogy).

2021. máj. 7. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!