Akiket beoltottak, mennyire tartjátok be, hogy nem isztok alkoholt és nem sportoltok oltás után?
Komolyan veszitek ezt? Miért igen, miért nem?
Ha igen, akkor mennyi ideig?
"az előírások ellenére"
Hol van ilyen előírás? A vakcinák lakossági tájékoztatójában nem találtam, az orvos se mondott ilyesmit.
Linkelnéd, hogy milyen előírásra gondolsz?
"Ééés tényleg van olyan aki azt hiszi hogy kiizzadhatod a vakcinát :D"
Nem hiszem azt, hogy kiizadhatod, de az nyilvánvalóan tudott, hogy nehéz fizikai munkát nem szabad utána végezni. Ezt az orvos is elmondja (már a kompetensebb). Az ivás is ugyanilyen nyilvánvalóan tudott tény, nem szükséges azt hiszem linkelni.
Nyilván egy felnőtt egészséges szervezetnek nem fog ártani, hogy kocog oltás után egy keveset, de én sport alatt a kocogásnál kissé intenzívebb fizikai munkára gondoltam :)
Nyugodtan csináljátok csak, nincs baj, amíg nincs baj.
Nagyon le lettem pontozva (nem egészen értem hogy miért), de tényleg érdekelne, hogy HONNAN származik az infó, hogy ne szabadna sportolni? Milyen előírás ez pontosan? Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!