Azt ugyan mé nem lehet sportolni oltás után, kiizzadod, vagy mi?
2021. máj. 5. 13:55
3/16 anonim válasza:
Azon a napon amikor beoltottak akkor nem csináltam semmit. Másnap meg egy szűk legénybúcsúban voltam, amiről csak homályos emlékeim vannak.
2021. máj. 5. 13:55
4/16 anonim válasza:
Aznap pihentem,mert több ismerősöm is panaszkodott oltás utáni rosszullétre, ezt pedig el akartam kerülni, de másnap már csináltam mindent úgy ahogy addig.
2021. máj. 5. 14:02
5/16 anonim válasza:
Ritkán iszom alkoholt, és nem sportolok (kerti munkát végzek)
2021. máj. 5. 14:05
6/16 anonim válasza:
De sok az önjelölt virológus :D így aztán sok értelme volt a nagy oltakozásnak, remélem nem lesz baj ebből a hozzáállásból. De azt azért le merem fogadni, hogy aki az előírások ellenére az oltás harmadnapján már iszik/sportol, az szidja leghangosabban azokat akik nem olttatták be magukat. :D pedig lehet, hogy semmivel sem vagytok előrébb így...
2021. máj. 5. 14:06
7/16 -femme- válasza:
Oltás napján pihentem, másnap laza ivászat...nem volt semmi probléma.
2021. máj. 5. 14:06
8/16 anonim válasza:
Oltás után 3 napig pihentem, alkoholt nem túl gyakran iszom, 04. 27-én kaptam, azóta nem ittam
2021. máj. 5. 14:08
9/16 anonim válasza:
Ezt mire alapozzátok, hogy ne lehetne sportolni utána? Eddig csakis a gyakorin láttam ezt...
Amúgy nem különösebben, múlt kedden kaptam meg a szputnyikot és szombaton ittam valamennyi alkoholt.
Sportban nem éreztem változást, reggelente szoktam jógázni és/vagy kocogni, ez az oltás utáni nap reggelén kimaradt mert fájt mindenem, de délután már ástam a kertet és másnaptól minden ment a régi kerékvágásban.
De tényleg nem értem, miért ne lehetne sportolni, vagy ezt honnan szeditek hogy ne lehetne... :D
2021. máj. 5. 14:10
10/16 anonim válasza:
"így aztán sok értelme volt a nagy oltakozásnak, remélem nem lesz baj ebből a hozzáállásból"
Ééés tényleg van olyan aki azt hiszi hogy kiizzadhatod a vakcinát :D
Nem veszít a hatékonyságából az oltás akkor sem, ha iszol vagy lefutsz pár kilométert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!