Nem féltek az oltás késői szövődményei miatt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 4. 15:26
2/53 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok idióta oltásellenes, mint oly sokan a gyakorin. És ezért nem keresek ürügyeket, hogy miért nem akarom beadatni. Hanem beadattam és röhögök azokon, akik most dühöngenek, hogy védettségi igazolvány nélkül egy csomó helyre nem mehetnek, ahova én igen.
5/53 anonim válasza:
Nem. Minden új technológiának, gyógyszernek, sőt, minden egyes döntésünknek hosszútávú, ismeretlen következményei. A jelenlegi tudásunk, ismereteink fényében kell meghozni a leghelyesebb döntést, félelmek nélkül, ez a legtöbb, amit tehetünk.
7/53 anonim válasza:
De tartok és ezért nem is oltatom be magam egészen addig, míg valahogy rám nem kényszerítik. Ráadásul én értelmét sem látom.
8/53 anonim válasza:
Attól nem, de a koronavírus késői szövődményeitől nagyon is. Utóbbiaknak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy lesznek, mivel a betegség a szervezet összes sejtjét képes fertőzni. Az oltás meg egy kis lokális, minimális hatás, kevesebb várható következménnyel.
9/53 Tepfal válasza:
Nem. Nem azt mondom, hogy nem lehetnek most nem látott kockázatok, hanem hogy mindennek vannak, amit természetesnek vettünk eddig is a hétköznapokban, pedig ugyanúgy hosszantartó kockázatot jelenthet. Igazából valamekkora kockázata mindennek van. A legjobb, amit tehetünk, hogy az adott pillanatban rendelkezésre álló tudásunk alapján lehető legkisebb kockázatot jelentő lehetőséget választjuk. Ami az oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!