Milyen szövődményei lehetnek a korona vírus elleni oltásnak 3, vagy 5 év múlva?
Figyelt kérdés
Van róla átfogó teszt eredmény? Vagy csak most zajlik világszerte a fő kísérlet? Mi a garancia arra, hogy az oltástól 5 év múlva nem lesz bármilyen szövődmény?2021. ápr. 10. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Beoltatom magam
Nem oltatom be magam
Bizonytalan vagyok
48 szavazat
1/34 anonim válasza:
Jesszusom mi lenne 5 év múlva, gondolkozz már. Mi az ami 5 év múlva kezd hatni?? 😂😂😂
2/34 anonim válasza:
#1 He? Nem ez volt a kérdés.
Kérdező, ez majd kiderül évek múlva.
3/34 anonim válasza:
Erre senki nem tud vàlaszolni neked. Majd kiderül.
4/34 anonim válasza:
Biztos lesz meglepi⚠️!
Jó kérdés amúgy!!! Én írtam már ki ilyet hasonlót, sz@rrá töröltek!
5/34 anonim válasza:
nem tud senki valaszt adni erre, remenykedni lehet hogy a tudosok tudjak mit csinalnak, es nem lesz semmi (komoly) szovodmeny
7/34 anonim válasza:
Szerintem autoimmun betegségek kora jön.
8/34 anonim válasza:
Jah, 3 év múlva szívbillentyu zavar lesz. Csakhogy ez nem bizonyíthat majd hogy mitől van. Ugyanmar. Milyen szövődmények lennének?
9/34 A kérdező kommentje:
#8 akármilyen. Új a vírus, keveset tudnak róla a kutatók. Rengeteg olyan ismerősöm van aki elkapta a vírust még a 2. hullámban és azóta is minden bajuk van. Ízületi fájdalmak, rossz közérzet, fáradtságérzet, gyengeség, olyan problémák amiket a vírus előtt nem tapasztaltak. Az orvosok azt mondták, hogy ezek a vírus szövődményei. Szóval ha a vírusnak van hosszútávú szövődménye ami akár egész életében tart az adott személynek, akkor az oltásnak miért ne lehetne?
2021. ápr. 10. 13:46
10/34 anonim válasza:
Olyan ez a kérdés, mint egy állás hírdetés.
18 éves szakembert keresnek 10 év tapasztalattal 5Gs önvezető autókhoz.
Nem vagy te véletlenül HR-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!