Nem féltek az oltás késői szövődményei miatt?
"Azért az mennyire durva már, hogy minden oltásellenes láthatóan kevesebb intelligenciával rendelkezik az írása alapján, mint azok, akik bíznak az oltásokban."
LoL. Mennyivel okosabb már egymás hegyén-hátán vakcináért sorban állni, a járvàny elleni védekezés jegyében! Olyankor nem fertőz?
Biztos vagyok benne, hogy akik itt válaszoltak, nem álltak sorba. Az szintén ostoba dolog. Szóval lolozhatsz, akkor is buta vagy :)
A vírustagadás mit jelent? Azt hogy valaki nem hisz a vírusban.
Az oltásellenes mit jelent? Az hogy valaki nem hisz az oltásokban.
Én nem vagyok se vírustagadó se oltásellenes, csak logikusan látom a dolgokat mint itt sokan nem sajnos. A vakcinákat alig egy év alatt dobták össze és más vakcinával ellentétben a gyartók es a politikusok is versenyeznek egymással. Ez a vakcina azért jó a másik meg azért és stb. De senki se tudja biztosan hogy mit okoznak a vakcinák. Azt tudjuk hogy nem túl sokan haltak meg és kerültek lélegeztetőgépre tehát önmagában a vírus nem olyan veszélyes. Viszont egy olyan anyag amit nem teszteltek eleget és egyből nyomják is az emberekbe az veszélyes. Sokan nem írnak arról hogy hányan meghaltak az oltás miatt mert ezt titkolják.
"Biztos vagyok benne, hogy akik itt válaszoltak, nem álltak sorba"
Aha, szóval ti ilyen belterjes fizetett trollhadsereg vagyok, hogy mindenki ismer mindenkit?
Szerintem ezt fejezd be mert egyre ostobábbnak tűnsz :D
"Szerintem ezt fejezd be mert egyre ostobábbnak tűnsz :D"
Szerinted ez számít egy anonim fórumon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!