Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért néznek hülyének, hogyha...

Miért néznek hülyének, hogyha azt mondom, hogy nem akarom magamat beoltatni, mert félek az oltás esetleges szövődményeitől?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem az hülyeség hogy félsz az oltás esetleges szövődményeitől hanem hogy nem félsz/kevésbé félsz a covid esetleges következményeitől
2021. ápr. 28. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
mert ez hülyeség
2021. ápr. 28. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Mert ha összehasonlítod az oltás és a covid fertőzés következményeit, akkor egyértelmű, hogy melyik jár nagyobb kockázattal...
2021. ápr. 28. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Mert az eddigi statisztika szerint kisebb eséllyel lesz bajod az oltástól, mint a covidtól. Ne érts félre, én is nagyon féltem, hogy mi lesz az oltástól, félek attól is, hogy később lehet valami, de a covidtól is félek. Voltak fiatal ismerőseim is nagyon szarul (meg röhögve 2 nap alatt gyógyuló is), de ismerek olyat, aki 32 és a lépcsőn nem tud most felmenni, pedig nem volt lélegeztetőgépen. Nem tudnak mit csinálni vele, maradandó tüdőkárosodás, ami valamivel jobb lesz, de sosem javul meg teljesen. Ez utóbbi, amitől mindennél jobban félek, no meg szerintem nem élet bezárva lenni a lakásomban. Most lettem 30 én még sportolni akarok, utazni, kirándulni, emberek közé menni és nagyon úgy tűnik, hogy ennek is az oltás a kulcsa.
2021. ápr. 28. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
A 4es mindent leírt.
2021. ápr. 28. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

[link]

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adatok alapján.

2021. ápr. 28. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Kis magyarázat: 86080 regisztrált covid oltás mellékhatás kimenetele (USA).
2021. ápr. 28. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Azok a szövődmények legrosszabb esetben is max egy hétig tartanak. Feltéheve, ha az oltási nyilatkozatban nem x-éltél be olyat nemnek, ami igaz (pl. Autoimmun betegség, allergia).
2021. ápr. 28. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Ezt már én is megkaptam. Plusz a tű látványától is rosszul tudok lenni, így még nehezebb rászánni magam.
2021. ápr. 28. 11:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!