Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire veszi észre egy...

Mennyire veszi észre egy fogász, ha előtte 1-2 héttel másik fogásznál voltam?

Figyelt kérdés
Nem az EESZT, hanem a fogaim alapján, látható-e a közelmúltbeli beavatkozáson hogy mikor történt?
tegnapelőtt 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem veszik észre egyáltalán.
tegnapelőtt 11:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi köze hozzá ?
tegnapelőtt 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
És HA észreveszi?
tegnapelőtt 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen beavatkozásról van szó.
tegnapelőtt 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Tapasztalatból mondom, hogy egyik se veszi észre. Nagyon sokszor voltam így. Tömésekkel főképp. A legdurvább az volt hogy fogkőleszedésen voltam, pár hétre rá meg tömésre mentem magánba, és elkezdi ott az asszisztens, hogy "írjuk be jövő hétre fogkőleszedésre". Az orvos erre azt mondta hogy nincs fogkövem. Erre az asszisztens: "azért írjuk csak be mert ott fent azért elég vörös az ínye". Az orvos meg engedte beírni. 😑 Én akkor még nem tudtam szólni, mert éppen a számban matattak.
tegnapelőtt 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó XD XD XD
tegnapelőtt 13:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az a tapasztalatom, hogy nem csinálják meg rendesen, gondoltam végigjárok párat, hátha így meg lesz minden csinálva... :D:D:D
tegnapelőtt 13:18
 8/11 anonim ***** válasza:
7 megértem, ha van rá pénzed, tök jó. Meg amúgy sincs közük hozzá, mit kivel csináltatsz.
tegnapelőtt 13:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Nincs rá pénzem, sztk-ra gondoltam.
tegnapelőtt 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Ingyen csak a saját körzetis fogad.
tegnapelőtt 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!