Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen bezártságról beszélnek?...

Milyen bezártságról beszélnek? Miért kell ekkorát hazudni?

Figyelt kérdés

Állandóan hallom, hogy jajj a gyerekem már megőrül a bezártságtól, nem találkozhat a barátaival, jajj így jajj úgy.

Minden 3. ismerős anyuka ezt mondja nekem.

Komolyan kérdezem. hogy mernek ekkorát hazudni? mennyit fizetnek ezeknek?

Ki zárja be őket? Ki vagy mi gátolja őket abban, hogy szocializálódjon a gyerek? Ki akadályozza meg őket abban, hogy találkozzanak a barátaikkal?

Megfogja a gyerekét és lemegy vele a játszótérre. vagy leküldi. Jéééé, szabadok. Aztaaaa. ilyen nehéz volt?

Akkora egy gennyláda kattintásvadász híroldalak vannak, akik ezeket még ki is emelik.

Érdekes, én mehetek bárhová. mehetek focizni a haverokkal, mehetek bringázni, mehetek fagyizni, mehetek boltba vásárolni. Kimehetek a házból.

Az utcánkban lakik egy család 2 alsós fiúval. Ők az utcán fociznak környékbeli gyerekekkel. Én, 17 évesen elmegyek a korombéliekkel focizni a pályára. Vagy bringázni. amihez kedvünk van. Ahol maszkot kell venni, ott maszkot veszünk. ahová meg nem lehet menni, oda nem megyünk. Fagyit is vettünk. akkor még nem lehetett a teraszon megenni, mert zárva volt. megvettük és nyalogattuk az utcán sétálva.

Ezek az eberek teszik tönkre ezt az országot! Ezekre hallgat mindenki, ezeket lájkolják sz@rrá, közben meg olyan valótlanságot állítanak amit normális ember aki nem barlangban él kiröhög. Az ilyeneket nemrég még kezeltették.

TŐlem is kérdezik sokan, hogy úristen hogy bírod. te is szabadulnál már? Mióta nem láttad a barátaidat? Olyan jól esik megmondani, hogy hát képzeld tednap este 9-kor értem haza, mert sokáig szórakoztunk. És meg van lepődve, hogy miről beszélek.

Meg akik azt mondják, hogy nicns suli, nem tud szocializálódni a gyerek.

Akkor a nyári szünetben sem szocializálódik? Vagy mi? Akkor sem megy suliba. Jéé. sakk matt.

A panel 10 emeletén lakók hogyan oldják meg? Ahogy akarják. hívják át a barátokat, ha nem tudják elvinni a gyereküket. Meg bizony van olyan ,hogy anya apa otthon dolgozik és egy percük sincs a gyerekükkel foglalkozni, nemhogy levinni játszótérre. de ez nem jogosítsa fel őket, hogy rémhíreket terjesszenek.

mert ez az! Rémhír, álhír, emberek riogatása. Neeem. nem a kormány tényeitől rettegünk. Hanem attól amilyen történetekkel előállnak ezek a kis kamuhuszárok.

Ezt a kérdést csak azért teszem föl, mert elegem van. az mert az előbb is fél órán keresztül beszéltem valakivel, aki szerint én be vagyok zárva, egész nap csak bámulok ki az ablakon, messze a barátaimtól. Úgy meg volt lepődve, hogy ez nem igaz.

Nem szomorú, inkább elkeserítő. Elkeserítő, hogy ezek uralják az országot, ezeknek hisz a nagy többség.

2021. máj. 5. 00:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy ugyanaz a helyzet. Aki csak a suliban találkozott a barátaival, az eddig elvolt, most meg teljesen egyedül van. Aki suliban nem tudott barátkozni, annak meg voltak lehetőségek, sulin kívül, amik most eltűntek. Szóval bőven van különbség.

A negatív dolgokról meg beszélni kell, különben nem lehet rá megoldást keresni. (tény, hogy Magyarországon sokan túlzásba vinni a panaszkodást)

Sok esetben a nagyszülők messze laknak, vagy idősek otthonába (ahova nem lehet bemenni), illetve a Covid miatt ők a legveszélyeztetebbek, úgyhogy nem biztos, hogy pont velük kellene találkozgatni rendszeresen.

Egyedül a játszótéren 10 éves kor fölött nem hiszem, hogy bárki jól tudná érezni magát és több esélyt látok rá, hogy inkább belekötnének, mintsem barátkozzanak vele. Illetve sokan nem lakótelepen laknak és nincs a közelben játszótér.

Illetve elég rég óta tart ez a helyzet és könnyen kialakulhatnak mentális problémák, mint a depresszió, ami miatt még inkább sokkal nehezebben veszik rá magukat az emberek, hogy kimozduljanak.

2021. máj. 5. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!