Viszkok Fruzsi szimpatikus vagy sem? Mit gondoltok róla?
Mi az amit szerettek benne és mi az amit nem?
Azért vagyok kíváncsi, hogy most végülis mit gondolnak róla az emberek, mert én egy teljesen normális embernek látom, de olyan sokan leszólják, nem tudom, hogy sokaknak mi a problémájuk vele.
Borzasztoan ellenszenves alapjaraton, de meg ezzel sem lenne baj, szerintem az az idegesito, hogy megallas nelkul dumal.. 20-25 percen at dumal es dumal, mar a falat kaparom 2 perc utan.
Szoval nem ertem, egyesek hogy kepesek valoban vegig nezni a videoit az elejetol a vegeig
Hol is kezdjem? Egy (természetesen szennyező cégektől származó) kozmetikumokat és divatholmikat halmozó vlogger egy coca cola által szponzorált videóban arról beszél, hogy a szelektív hulladékgyűjtés a kiút, és ebben merül ki a környezetvédelem... Hát, mit mondhatnék erre, nem igazán komolyan vehető. :D
Nekem elég hullámzó véleményem van róla. Sokáig szerettem, szimpatikus volt nagyon a személyisége, tetszik hogy nem vihogós nyávogós lányka, hanem értelmes nő.
Persze sok mindenhez nem ért, ami teljesen normális dolog, csak akkor olyan témákról nem kéne beszélni, amiben nincs a toppon. Ez pl zavar benne. Azt hiszem tavaly indítottak egy podcast-et egy barátnőjével, pár részt meghallgattam. Volt aki klassz volt, volt ami elég gáz.
Ami miatt egy ideig nem bírtam elvileselni az amit korábban már írtak fentebb, hogy reklámokból az instára annyi pénzt össze tudott gyűjteni, hogy lakást vett belőle, évente 5-6 helyre is megy utazni külföldre. Amíg a legtöbben hitelre vesznek lakást amit nyugdíjig törlesztenek, és évi 1 nyaralás futja egy átlagos nehéz és fárasztó munkával, addig ő pár kép és videóval éri el ugyanezt. De ez igaz az összes többi hasonló YouTubeosra, nem konkrétan Fruzsi ellen szól ez, inkább az egész műfaj ellen. :/ Ma már elég ritkán nézem ilyen tartalmakat, inkább a saját életemmel foglalkozom.
Szerintem egy tökátlagos nő, lehet barátok lennénk az életben is, de amúgy semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!