Mi volt olyan nagy szám a nyitó éttermekben teraszokban hogy meg kellett rohamozni őket kismillióan? Mit adtak ott, tessék mondani?
Vizezett sört? Túlárazott „minőségi“ teszkóban megvett és 5x áron továbbadott piákat? Vagy mégis mit hogy ezrek tolongtak ott?
Valaki elmagyarázná miért nem éreztem én egy szikra igényt sem hogy elmenjek bármilyen kuplerájba?
" de szórakozni nem létszükséglet."
nem is az. enni kell szarni kell-meghalni kell. minden más opcionális.
Szerintem nagyon is létszükséglet egy hirtelen nagyobb bevétel, egy szinte teljesen tönkrement iparágnak, ahol milliós nagyságrendben dolgoznak emberek (akik ugye 1 éve nem kapnak normális fizut).
Nagyon is létszükséglet az egy év "maraggyotthonból" kimozdulni, ugyanis a korlátozások nagyon nagy mentális károkat csinálnak.
Sorolhatnék még dolgokat és jobban kifejthetném, de csak annyi a lényeg hogy láss a szemellenződnél tovább, és gondolkodj...
Aki azt írta, hogy "szarkamu" az egész, annak üzenem, hogy szarkamu a nénikéje, meg az apja f..za. Az szarkamu. Intenzív szakápoló vagyok, nem egy kovidos beteget láttam el. El sem tudjátok képzelni mi zajlik. Halvány gőzöd sincs róla te retek. Milyen állami pénzt kapunk ? Mi bajotok van ? Most csökkentették a fizetésünket, az összes eddig létező pótlékunknak búcsút kell mondanunk.
Na bocs, ezt nem is folytatom.
Visszatérve a teraszozásra, semmi kivetnivalót nem találok benne. Aki megakart fertőződni, sajnos eddig már megfertőződött. Semmivel nem rosszabb egy nyitott terasz a TESCO-nál, COOP-nál, stb. Nem kell ilyen ostoba emberekkel vitatkozni amilyen a kérdező. Gyermeteg, primitív emberi lény. Azok közé tartozik akik megrekedtek 4 éves szinten , és érvek nélkül vitáznak magukból hülyét csinálva. Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!