Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt olyan nagy szám a...

Mi volt olyan nagy szám a nyitó éttermekben teraszokban hogy meg kellett rohamozni őket kismillióan? Mit adtak ott, tessék mondani?

Figyelt kérdés

Vizezett sört? Túlárazott „minőségi“ teszkóban megvett és 5x áron továbbadott piákat? Vagy mégis mit hogy ezrek tolongtak ott?

Valaki elmagyarázná miért nem éreztem én egy szikra igényt sem hogy elmenjek bármilyen kuplerájba?

2021. ápr. 27. 15:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
17%

" de szórakozni nem létszükséglet."

nem is az. enni kell szarni kell-meghalni kell. minden más opcionális.

2021. ápr. 27. 18:17
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk én szeretek ilyen helyekre járni, de eszem ágában sem volt elmenni, mert tudtam, hogy odaözönlik a sok birka. Gondolkodni kéne.
2021. ápr. 27. 18:38
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Nincs virus dolgóz a médiába 24 órába nyomhatod a covidot.Ha olyan nagy virus lenne nem kéne 24 órába erröl dumálni.És nem nyugerek halnànak meg hamem a fiatalok meg a gyerekek.Nyugdijas amugy is krumplin él mert azért eladják a szavazataikat.Szerintem ha keveseb lenne a nyuger talán nem lenne fidesz diktatura se.
2021. ápr. 27. 21:35
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
A korházba meg azért nem mondják hogy, kamu meg az iskolákba mert az államtol kapják a fizut.De versenyszférában te azt mondod hogy, covid és nem jársz be repülsz.A nagy multik nagyon nem érdekli a kamu virus ugyan is ők termelnek.Az állam meg abból él ha téged korlátoz meg minél jobbn rá vagy szúrulva.
2021. ápr. 27. 21:49
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos borzasztó ostoba vagy, ne haragudj.
2021. ápr. 27. 21:51
 36/39 anonim ***** válasza:
25%
Ezt mond a termelő cégeknek akik meg duplázák a bevételeiket.De gondolom a nagy vírus helyzetbe van vízed,kajád,áramod, interneted.Ha nem kamu vírus lenne ezekből is hiányt szenvednél.
2021. ápr. 27. 22:02
 37/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon is létszükséglet egy hirtelen nagyobb bevétel, egy szinte teljesen tönkrement iparágnak, ahol milliós nagyságrendben dolgoznak emberek (akik ugye 1 éve nem kapnak normális fizut).

Nagyon is létszükséglet az egy év "maraggyotthonból" kimozdulni, ugyanis a korlátozások nagyon nagy mentális károkat csinálnak.

Sorolhatnék még dolgokat és jobban kifejthetném, de csak annyi a lényeg hogy láss a szemellenződnél tovább, és gondolkodj...

2021. ápr. 27. 22:10
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt írta, hogy "szarkamu" az egész, annak üzenem, hogy szarkamu a nénikéje, meg az apja f..za. Az szarkamu. Intenzív szakápoló vagyok, nem egy kovidos beteget láttam el. El sem tudjátok képzelni mi zajlik. Halvány gőzöd sincs róla te retek. Milyen állami pénzt kapunk ? Mi bajotok van ? Most csökkentették a fizetésünket, az összes eddig létező pótlékunknak búcsút kell mondanunk.

Na bocs, ezt nem is folytatom.

Visszatérve a teraszozásra, semmi kivetnivalót nem találok benne. Aki megakart fertőződni, sajnos eddig már megfertőződött. Semmivel nem rosszabb egy nyitott terasz a TESCO-nál, COOP-nál, stb. Nem kell ilyen ostoba emberekkel vitatkozni amilyen a kérdező. Gyermeteg, primitív emberi lény. Azok közé tartozik akik megrekedtek 4 éves szinten , és érvek nélkül vitáznak magukból hülyét csinálva. Sorry.

2021. ápr. 28. 07:51
 39/39 anonim ***** válasza:
*covidos, bocs a telefonom belepofázott.
2021. ápr. 28. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!