Mi volt olyan nagy szám a nyitó éttermekben teraszokban hogy meg kellett rohamozni őket kismillióan? Mit adtak ott, tessék mondani?
Vizezett sört? Túlárazott „minőségi“ teszkóban megvett és 5x áron továbbadott piákat? Vagy mégis mit hogy ezrek tolongtak ott?
Valaki elmagyarázná miért nem éreztem én egy szikra igényt sem hogy elmenjek bármilyen kuplerájba?
"Azért aki szerint a vírus kamu kicsit gondoljon már tovább "
Na majd most a nagy nyitás meg vendéglátózás kapcsán kiderül mi kamu és mi nem.
Ha igaz az egész a sok sok ember összehoz egy negyedik hullámot. mert zömében oltatlanok ez evidens.
Ha nem így lesz akkor szarkamu az egész ahogy van.
"e azért az, hogy a vírus nem létezik, az még ennél is jobban sántít."
Én ilyet nem is mondtam.... én azt mondtam JÁRVÁNY nem létezik. A vírus az van. Meg még millió másik.
Oké, vírus, amit rengeteg ember elkapott és kórházakba kerültek.
Ez hívják járványnak.
Én ezt a rohadt nagy képmutatást bírom ami megy az emberekben.
Ma a boltos fejtette ki a "sok köcsög teraszozó" álláspontot. Miközben az ő kisboltjuk előtt minden nap ott cigizik együtt 10-15 masszív alkoholistával akik ránézésre is hordoznak minden nyavaját. De nyilván "az nem számít".
Vagy a kedvencem amikor dohányboltnál egy nő kifejtette, hogy nagyon helyesek a korlátozások, meg hogy csak 1 ember lehet az üzletben, mert így meg úgy terjed a vírus. És ő maga mit tesz ez ellen? Semmit ugyanúgy sorban áll fél órát a napi cigiért...
Ráadásul úgy tesznek az emberek, mintha eddig nem lettek volna gócpontok.
Hétvégente egy szaros lángosra 1 órás sorbanállások voltak, a bevásárló központokban is egymás hegyén-hátán voltak mindig is az emberek. Buszok tömbe, munkahelyek tömve.
Nem változott semmi.
"Az ember tarsasagi leny, azert mert neked nincsenek barataid, akivel mehetnel nem mi legyunk mar a hibasak."
Az a vicces, hogy én ezt leírtam két nappal korábban, amikor azzal érveltek, hogy boltba létszükséglet lemenni de szórakozni nem létszükséglet.
És 0%-ra lettem pontozva, plusz megkaptam, hogy szakmunkásszintű proli vagyok akinek csak a pia létezik és dögöljek meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!