Nem vagyunk egyformák. Te nem szeretsz étterembe, kocsmába járni, más meg igen.
2021. ápr. 27. 15:54
2/39 A kérdező kommentje:
"i, más meg igen"
És ha a kórházi ágyon fetreng majd levegőért kapkodva (vagy ő vagy egy családtagja) akkor egy SZAVA SEM LESZ , ugye?
Mert ha akkor jó volt (ld kocsma) legyen most is jó (kórház)!
2021. ápr. 27. 15:56
3/39 anonim válasza:
Alapvető szolgáltatások zártak be fél évekre, és mindenki máshogy reagál arra, ha szép lassan visszakaphatja az életét. Az, hogy te ideböfögtél egy provokációt, hogy mekkora atyaúristen vagy, mert te nem szervezel közös kajálós-piálós programot a haverjaiddal (feltételezem azért, mert annyira rengeteg lehet, hisz az emberek alapvetően nagyon vevők erre a fellengzős dumára), attól még nem kevésbé tud ezeknek a programoknak meglenni a hangulata.
2021. ápr. 27. 16:02
4/39 anonim válasza:
Kérdező, azért nem kell ilyen rosszindulatúnak és fölényeskedőnek lenni. Valakinek volt igénye erre, vannak, akiknek nem. Pl nekem sem, én itthon voltam, ahogy eddig. De ha valakinek ez egy szippantásnyi friss levegő volt az elmúlt idők nyomasztó bezártságából, nem kell őket ilyen hevesen elítélni. Neked meg más fontos, ami tán nem létszükséglet. Ez ilyen.
2021. ápr. 27. 16:03
5/39 anonim válasza:
Azt nem értem, minek kellett rögtön az első nap lerohanni mindenkinek.
2021. ápr. 27. 16:06
6/39 anonim válasza:
"egy szippantásnyi friss levegő volt az elmúlt idők nyomasztó bezártságából, "
csak aztán ha két hét múlva a szippantásnyi friss levegőt egy kórházi gépből kapja majd az idiótája, akkor se legyen egy szava se!
2021. ápr. 27. 16:14
7/39 anonim válasza:
Az ember tarsasagi leny, azert mert neked nincsenek barataid, akivel mehetnel nem mi legyunk mar a hibasak. Mert nem azert megyunk mert "uuu itt annyira jo a sor, nem birom ki, hogy ne igyak", hanem mert a baratainkkal lehetunk a napsutesben, szep kilatas, dumalunk. Ez hianyzott mar mindenkinek (akinek vannak baratai).
2021. ápr. 27. 16:16
8/39 anonim válasza:
Csak azt nem értem,hogy aki be van oltva,tartja az elő írt szabályokat,mit sápítozik azon,ha más éli az életét.
Inkább amiatt aggódjatok,hogy nincs orvosi ellátás,mert csak covidban halhatsz meg.
Nem voltam sehol,de az,ha én fuldokolni fogok,téged semmilyen formában nem fog érinteni.
2021. ápr. 27. 16:19
9/39 anonim válasza:
Van, akinek megéri a kockázatot. Pl itt vagyok én 18-20 évesen, átestem a víruson, és minden családtagom is az elmúlt 2-3 hétben. Alig volt tünetünk. Simán elmennék a barátaimmal saját felelősségemre ilyen helyre. Nem a legforgalmasabbra, mert a túl sok embert nem bírom, de kisebb helyre igen. Bár nem voltam, más dolgom volt a hétvégén. Nem hőbörögne mindenki, van olyan is, aki nem kockáztat sokat vagy tudja mit vállal. Lehet, hogy ezek az emberek egyedül élnek, nem veszélyeztetnek mást.
2021. ápr. 27. 16:20
10/39 anonim válasza:
"Csak azt nem értem,hogy aki be van oltva"
Hagyjuk már ezt az üres maszlag szar dumát. A lóf***szt voltak azok beoltva, csomó tizen huszonéves, a lóf****szt voltak azok beoltva, a 90% nem volt, ez evidens
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!