Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 4 millió beoltott esetén a...

4 millió beoltott esetén a sport és kultúrális rendezvényeken nemcsak, hogy részt vehetnek a beoltottak, de nem is kell maszkot hordaniuk. Nem úgy volt, hogy a beoltottak is pontosan ugyanúgy fertőznek és az 1. oltás nem is ad akkora védettséget?

Figyelt kérdés

Jól át van ez gondolva? Valóban az a megoldás, hogy

1. Agyatlan tempóban mindent kinyitunk

2. A beoltottaknak irreális nagy többletjogokat adunk?

2021. ápr. 26. 08:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
19.Akkor kérdezd meg a mikrobiológia oktatót légy oly kedves,hogy Bivalybasznádon ahol van kettő ház az egész településen mi a fenének kell maszkot hordani a kihalt utcán.
2021. ápr. 26. 09:52
 22/31 anonim ***** válasza:

Csak hogy más országot is nézzünk. 8-10 hete még merkel is azt mondta, hogy osztozunk a nyomorban, tehát mindenkinek korlátozás lesz. A langyi eüminiszter is azt mondta előjogok kizárva.

4-6 hét múlva már az ellenkezőjét mondta mindkettő.

Küldöm mindenkinek:

[link]

2021. ápr. 26. 10:15
 23/31 anonim ***** válasza:
28%

21, erre nem fogsz tőle választ kapni.

Nyilván a bukósisak is véd, ha a fejedre esik egy cserép. Ezt senki sem vitathatja. Akkor mától sétáljuk az utcán sisakban? Legyen kötelező?

2021. ápr. 26. 10:22
 24/31 anonim ***** válasza:

Én azok nevetek, hogy megcsináltam ezt az itthoni tesztet, hogy elkaptam-e már a vírust, és negatív lett. Tehát ügyesen elkerültem, kezet mostam, fertőtlenítettem, minden. Munkába akkor mentem, amikor nagyon muszáj volt, ez tavaly március óta kb. 10 nap volt. Nem találkoztam senkivel, a tesóm átjött karácsonykor, ennyi.

A google minden hónap végén elküldi, hogy merre jártam. Ezek szétszedhetetlen pontocskák, mert egy utcára Tesco és Penny, utána Aldi és Spar, Rossmann, 3 patika, 1 km-ren túl nem mentem.

És a jutim az, hogy hordhatom a maszkot még tovább. Juhéjjj. Boltban mondjuk így is hordanám, de az utcán a külvárosban...

(Regisztráltam oltásra, de senki nem keres.)

2021. ápr. 26. 10:57
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nálunk az irodában is úgy lesz tudtommal, hogy aki már védett, annak vissza kell térnie. #megkulonboztetes #mindmeghalunk
2021. ápr. 26. 11:20
 26/31 Koplárovics Béci ***** válasza:

"19.Akkor kérdezd meg a mikrobiológia oktatót légy oly kedves,hogy Bivalybasznádon ahol van kettő ház az egész településen mi a fenének kell maszkot hordani a kihalt utcán."

Én inkább a TASZ-t kérdezném meg arról, hogy ha a rendeletet úgy fogalmaznák, hogy "mindenhol, kivéve Bivalybasznádot", az mennyire lenne diszkriminatív?

2021. ápr. 26. 11:59
 27/31 anonim ***** válasza:
Tehát dühödt nyájként lepontozzátok azt, aki ezt tanulta a maszkról is, hogy van hatása és bizonyított. Ez az arrogancia valami elképesztő. :)
2021. ápr. 26. 12:35
 28/31 anonim ***** válasza:

Pontosan leírnád a hatásmechanizmusát? (Én nem pontoztalak le, nem szokásom, de megjegyzem, mikrobiológia mellett a szép nyelvünket is tanulmányozhatnád: “ ezerszer el lett magyarázva”. Ilyet nem írunk, ronda, és magyartalan.)

Pontosan hogy is véd? Kit véd? Kitől? Kinek kell használni? Mit takar az hogy “van hatása”?

Persze, ha büdöszoknit kötök az orrom alá, annak is van hatása, pl. az hogy elokádom magam egy idő után. Szóval tessék precízebben fogalmazni, mert így minimális az információtartalom.

2021. ápr. 26. 12:47
 29/31 anonim ***** válasza:

“ Én inkább a TASZ-t kérdezném meg arról, hogy ha a rendeletet úgy fogalmaznák, hogy "mindenhol, kivéve Bivalybasznádot", az mennyire lenne diszkriminatív?”

Tehát a németek egy diszkriminatív nép, mert úgy van megfogalmazva, hogy zárt helyen (boltokban), sétálóutcán, ha a város előírja, és a parkolókban.

2021. ápr. 26. 12:50
 30/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Tehát a németek egy diszkriminatív nép, mert úgy van megfogalmazva, hogy zárt helyen (boltokban), sétálóutcán, ha a város előírja, és a parkolókban."

Igen. Szerintem pereljük be őket.

2021. ápr. 26. 13:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!