Mitől lennél boldog?
Én otthont szeretnék.
Sosem volt otthonom, gyermekkoromban nem volt hol lakunk, raktárban laktunk pár évig, aztán olyan szükséglakásban, ahol 1 szobában lakott az egész család, 6an. Aztán szivességből sokáig egy ismerősnél, akit ezért ki kellett szolgálni. Azóta albérletekben. Most sem látszik esély arra, hogy valaha legyen saját otthonom. De csak erre vágyom. Gyűlölök mások kedvétől függeni és rettegni, hogy holnaptól kereshetek új lakóhelyet bármikor.
Én boldog vagyok. Szeretem a családomat, vannak barátaim, hobbijaim, a félévem meglesz és szakmai szempontból nagyot léptem előre.
Persze lehetnék még boldogabb. Pl ha vége lenne a covidnak vagy ha szerelmes lennék.
-Ha lenne egy jól működő, hosszútávú párkapcsolatom, kölcsönös szeretettel, tisztelettel (szeretnék végre "szeretve lenni" és szeretni valakit úgy igazán)
-Ha a sportomat tekintve végre el tudnám dönteni, hogy mit is szeretnék pontosan..
-Ha lenne egy jó baráti társaságom. Vannak barátaim, de úgy érzem nekem fontosabb a barátságunk, mint nekik..
-Ha itt lenne a néhai kutyám, szegény hatalmas űrt hagyott maga után. (micsoda rímek)
De egy szebb, biztosabb jövő tenne még boldogabbá (többek közt szüleim jóléte, biztos, jól fizető állás, kertesház, egészség), viszont úgy érzem annak eléréséhez egyelőre a fentiekre kellene koncentrálnom.
Szia!
Engem is próbára tett az élet, elhagyott az asszony. A két gyerekem szerencsére sokat láthatom, ők boldogságot adnak. Emellett a hobbijaim, baráti társaságom is örömet ad.
Apró dolgok is boldoggá tudnak tenni: egy jó zene, egy szép vers...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!