Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért furcsa manapság ha nem...

Miért furcsa manapság ha nem rakom tele az instam képekkel és a fb OM?

Figyelt kérdés
Azzal támad egy két pasi hogy kamu vagyok még le szedtem a képet mástól (én vagyok rajta!!!) nem tudom az ilyen szórakozik vagy unatkozik? Küldtem egy selfit hát ezt is le szedtem stb... De tinderen nem volt gond neki hogy ott is csak 2 képem van. N29
2021. ápr. 23. 20:00
 1/4 Tepfal ***** válasza:
100%
Azért mondják, hogy felidegesítsenek, igazolni akard magad, és küldj nekik még több képet, ennyi.
2021. ápr. 23. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bennem inkább az a kérdés merül fel, hogy miért akarsz te idiótákkal ismerkedni.
2021. ápr. 23. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:
59%

Nekem is szokták mondani.

Sőt volt h inaktiváltam csak viber volt. Aztán jajj hát én kamu vagyok de amikor videóztunk már lenyugodott.

Ez a sok kamus hibája nem a tiéd meg nem a pasiké.

Tudod így nem tudják ők se ellenőrizni.

Sőt elmesélem a sztorim.

Badoon egy full jó pasi belájkolt beszélgettünk fbn is bejelölt nem posztolt, haverja is bejelölt ő se.

Mert h ő nem az a pózer stb. Küldte mindig a képeket. Elhittem mindent.

Igen ám... Ott bukott le mikor taliztunk volna ... A haverja írt h autóbalesete volt... Küldte a törött kocsit stb. Ezzel az volt a cumi h sehol nem volt hó és eső mivel tavasz volt a képen meg igen.

Először nem szóltam mert levoltam sokkolva h " bazmeg ekkora hulye ökör állatot mint én..."

És a poén h egyre durvább sztorikat talált ki... Meghalt a mamája nincs tali... Kórházba van kómában a baleset miatt az én nevemet mondta... De elszökött mert engem akart látni de össze esett, égő épületből kislányt mentett ki megégett.. erre is rákerestem sehol semmi...

A teteje az volt h vett nekem egy gyűrűt elakart jegyezni... De rákos és a haverjára bíz h gondoskodjon rólam...

Na itt már betelt a pohár.

Mellesleg megtaláltam az igazi srácot badoon... Csináltam egy kamu profilt badora idegen képpel( hátha ugyanaz a kamus)aztán rá írtam akkor derült ki minden. Szóltam neki

Szóval tökre megértem a srácot. Kamerázzatok

2021. ápr. 23. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Tinderen tok normálisan el beszélgettünk meg még is lepődtem... Instan ahogy el kezdett követni ahol látta a képeim a kutyaimrol is ott kezdotott, hogy biztos kamu vagyok és amiket írtam... Hát nem értem esküszöm 30 éves férfiról beszélek... Lehet velem van a gond?!
2021. ápr. 23. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!