Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért furcsa ez manapság?
Csomószor szembesülök azzal, mikor valaki megtudja, hogy semmilyen kapcsolatom nem volt még fiúkkal (csók sem) egy csomóan megrőkönyödnek...
Nem értem egyszerűen annyira abszurd ez a mai világban?
16L
Én mindjárt 18 leszek, és még nekem sem volt soha barátom (csók sem). Rám ezért sosem nézett senki furcsán. A barátnőim is ugyan így vannak, mint én.
Szerintem ez sokkal jobb, mintha már 12 éves korodban lefeküdtél volna a "szerelmeddel", aztán két hét múlva meg már arra sem emlékszel ki volt a gyerek. Manapság már szerintem eléggé eltorzult a világ ilyen szempontból, sajnos.
Hát szerintem egyáltalán nem fura hogy még nem volt barátod. És a hások azt mondják hogy az akkor gondold végig... mi is lesz belőlük? Egyébként meg azt is gondold végig, hogyha szeretnél egy barátot, akkor miért:
A tömegnyomás miatt,
Ciki ha nincs,
Mert jó lenne végre valaki.
Ezt tényleg gondold át és ne hagyd hogy mások befolyásoljanak!
Én csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy ezért inkább légy büszke magadra! Ez egyáltalán nem egy rossz dolog, igaz én egy évvel fiatalabb vagyok nálad, de még nekem sem volt semmi ilyesmi sem (csók sem stb). Láttam már előttem is írták hogy sokkal jobb később, mint pl tizenegy-két évesen már nem szűznek lenni és ez így is van. Ezért inkább örülj emiatt, sok lány ezt nem mondhatja el magáról manapság(persze mindig vannak kivételek, like you). 🙂
Amúgy, hogy választ is adjak a kérdésedre, ez egyáltalán nem abszurd, sem furcsa, legalábbis normális embereknek nem. (Az meg úgyis szubjektív, hogy kinek mi a normális) Meg különben is, senkire nem tartozik hogy kid, mikor és hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!