Ha nincs saját lakásod 40 évesen,akkor már "sz@r" ember vagy?
1. igy egy lakás árát albira költöd, az jobb?
2. ha nem kellene albit fizetned, többet tudnál utazni, meg akármizni.
Én is bejártam a fél világot, éltem 4 kontinensen, de prioritás volt hogy vegyek egy lakást, 32 éves koromra tehermentes is lett.
ma 15:57
A felcsúti kerti törpe sz@rjon nyakon te szerencsétlen:),fogalmad sincs hogy én vagy bárki min megy vagy ment keresztül.Inkább tanultad volna meg értelmezni ha valaki mond vagy ír valamit.Még egyszer mondom,olvasd el a kérdésem te szerencsétlen,én sehol nem bántottam a kérdesemben senkit,azért mert hitelből él.Ezért tart itt a magyar társadalom,mert ilyen emberekkel van kitőltve.Végülis ez az oldal is a tâsadalom tükőrképe valamilyen szinten.Amúgy külföldön pl ausztriában is,nagyon kevés embernek van saját lakása,még is jól élnek és köszönik jól vannak.
A titok a jó kereset, nem a spórolás az élményeken.
30ra 26 vagyok
Nézd meg a kérdező 34es hozzászólását, csak úgy süt belőle a kedvesség és jóindulat. Aki nem egy frusztrált ember, az nem itt a gyakorin keresi az önigazolást és megnyugtatást, hogy mindent jól csinál. Ha valóban elégedett lenne, akkor nem itt bizonygatná az igazát idegeneknek, hanem élné a boldog és teljes életét, leszarva mások véleményét.
Szokd meg, hogy itt, Nyugat-Balkániában az emberek 90%-ának abból áll az önmegvalósítás, hogy ház-kocsi-gyerek. Én megértelek, mert hasonlóan gondolkodok, mint te. Éltem többek között Portugáliában, Svédországban és az Egyesült Királyságban is, most egy éve itthon vagyok, de forr a vérem újra...
Sokakból tényleg az irigység beszél, viszont van az az eset is, mikor nem látnak tovább a ház+család kombónál. Ebbe nőttek fel, ezt tolja a környezetükben mindenki, és életidegen számukra az, hogy valaki csak úgy nekiindul a vakvilágnak egy bőrönddel. Nekem mindig azzal jönnek, hogy majd ha gyerekem lesz, akkor hova rakom. Ilyenkor teszek rá nekik egy lapáttal, hogy sehova, mert nem lesz, amint oldódik a vírushelyzet, kalandozok újra. Dupla hátraszaltó szokott lenni a reakció. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!