Ha nincs saját lakásod 40 évesen,akkor már "sz@r" ember vagy?
ma 15:43
Hallottál már olyan munkahelyről ahol fizetik a szállást?(Nem munkás szálló)Elárulom van ilyen..
ma 15:50
Ott a pont!!Sajnos ilyenek az emberek...a kb 20 válaszból 4-5 ember tudott úgy válszolni,hogy nem volt ítélkező,pedig pont erről szólt a kérdés.
21
A kérdező meg masszívan hülyének nézi a hiteleseket, szóval egy gyűszűnyivel sem jobb másnál. Aki nem kap szolgálati lakást, az mégis mit csináljon? De nekem az egész kérdésből leginkább az önmaga megnyugtatása szól, hogy ő mindent faszán csinált és nem para, hogy nincs lakása.
És amúgy ez a kérdező tényleg úgy beszél erről, mintha lenne fingja hozzá, közben meg semmi. :D
Nem fizeti a lakhatását sem ezek szerint, csak dolgozik, közben meg megy néha a vakvilágba. Amivel nincs gond, csak ne beszéljen úgy, mintha tudná milyen albérletben lakni. Ugyanúgy jönnek a számlák, jönnek a felszólítások (nekem mondjuk nem hálistennek), ki kell fizetni mindent minden hónapban, nincs olyan hogy most nem.
Eláruljam mivel más a saját? Hogy az a tiéd lesz, és azt csinálsz vele amit akarsz és öregkorodra nem lesz semmi gondod.
Ja és mondok még valamit, a házam hitele kevesebb, mint amennyit az albiért fizettem, és konrétan kidobtam azt a pénzt az ablakon. Szóval inkább jegeld ezt a kérdést kérdező, ha fogalmad sincs egy átlag ember életéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!