Ha nincs saját lakásod 40 évesen,akkor már "sz@r" ember vagy?
Jajj, ezek a megszólalások itt. "Nincs házam, de LEGALÁBB hitelem sem". Úgy csináltok, mintha a hitel egy olyan k*va nagy átok lenne, pedig nem az, ha nem hül*én veszi fel az ember. :D
Az én szüleim is így vettek házat, én is így vettem házat, és semmi gondom nem volt sosem a hitel fizetéssel.
Itt csak annyi a kérdés, kinek mi a fontos. Igen vágjuk, megértettük, neked az élmény fontos. Na másnak meg a család, ház, autó, egy nyugodt, csendes élet. Te xard le mások véleményét, de ők is lexarják a tiedet, hogy neked miért olyan hű de jó ez. És ezzel el is van intézve, mindenki mehet a dolgára.
ma 15:29
Sok közöd nincs hozzá ez tény,de maradjunk annyiba,hogy lakásban ami nem az enyém
9
A kérdező 7es hozzászólására reagáltam, mert érdekel, hogy akinek nincs saját lakása se hitele, az hogy ússza meg az albérletpénzt is. Remélem nem probléma neked...
ma 15:33
A hitel nem átok??Addig amíg tudod fizetni!Nemnegy ismerősöm a munkája elesztése vagy kevesebb munka miatt,bukta a lakásá amit évekig fizetett.
14
Nagyon jó, most nagyon ügyes vagy. Hát nekem meg kb egy ilyen ismerősöm van, ahol a nő nem dolgozik, csak szült 7 gyereket, apa meg minimálra van bejelentve. Na náluk volt gáz, de ők is megtarthatták végül a lakást. Ott már nagyon nagy xarban kell lenni, hogy vki feje fölül elvigyék a házat. A mai világban már mindenki hitellel vesz házat, az összes fiatal pár, pl babaváróval vagy egyébbel. És nem hiszem hogy mindet utcára teszik. Sőt, a multban is sokan vették fel a te korosztályodból a hitelt, mégsem lettek a barátaim szülei hajléktalanok. :)
ma 15:33
Én megyek is a dolgomra,mert én pont lesz@rom, ki hogy él és mennyi uzsorát vesz fel,én ezzel nem is foglalkozom,inkább én kapok leszólást mert nem vettem fel hitelt lakásra.Max én csak vissza reagálok.Én alapesetben nem foglalkozom mással.
ma 15:41
Sajnos én láttam ilyet,pedig jól képzett emberekről volt szó,nem hülyékről.Az hogy a te környezetedben nem történt ilyen az egy dolog,pedig jó pár van elhiheted.Arról nem beszélve,ha nem is veszik el,de jönnek a figyelmeztetések,fenyegetések és csak jönnek a csekkek és éppem nem tudod miből előteremnteni,az sem éppem myugis élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!