Mennétek vidékre ha csak ez a lehetőségeket lenne?
A párommal lassan családalapításon gondolkodunk, és szerettünk volna az országban kicsivel nyugatabbra költözni, de erre egyelőre nincs mód. És lehet hogy soha nem is lesz, tekintve az ingatlanárakat. Több 10 milliós adósságba pedig nem akarjuk magunkat verni egy 50 nm-es kis lakásért. Elég nehéz téma.
Na most viszont, itt keleten (megyeszékhely), lenne egy családi ház ahova tudnánk költözni. Lenne rajta mit csinálni, de alapvetően jó állapotban van. És a fő gond: hogy révén keleten vagyunk, itt silány az állásfelhozatal, és a fizetések is alacsonyabbak. Ráadásul messze van ide minden; ha Budapestre vagy a Balatonra akarnánk menni, a fél országot át kellene utazni, errefelé pedig nem sok a látnivaló. Úgyszólván unalmas az élet. És azt hiszem a majdani gyerekünknek sem lenne feltétlen jó ha a világ végén nőne fel.
Lehetőség van még külföldre mennünk, de max 1-2-3 évre, mert itthon jobban érezzük magunkat, és a családjaink is itt vannak.
Ti mit tennétek?
F
#8 Attól függ?
Nem rossz szerintem,nincs messze BP sem,sokan oda járnak fel dolgozni,élhető hely.
7-es voltam.
Állítólag osztrákban a magyar határhoz közel ugyan annyi a bérleti díj majdnem mint pl Győrben,van aki inkább osztrákban vesz házat mert ott nincsenek olyan sokan mint Sopronba vagy Győrben és kb majdnem olyanok az árak is már.
Nem tudom hogy ez igaz e tényleg?
Én csak hallottam akik arra felé élnek.
Mennyire igaz ez?
#15 Azért ez durva számomra.
Köszi a vissza jelzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!