Ha lehetőségetek lenne, a mostani emlékeitekkel, mobil, több 100 tv csatorna, internet, stb, vissza mennétek a 90-es évekbe élni?
Kerdés hogy hány évesen? Ha újra 22 lehetnék bármilyen korba visszamennék élni :D
Fura ez a net dolog. Egyfelől a közösségi oldalakat nagyon rombolónak találom de azt, hogy bármilyen témában tudományos témákban is ott van a telefonomon pár gombnyomás után az infó és nem kell mindenért könyvtárba rohamgálni. Ez nekem maga a paradicsom. Erről a részéről nem mondanék le szívesen. A többi nem hiányozna. Pl utálom, hogy mióta van msn bárki bármikor rápötyög a másikra és még azt is elvárja hogy választ kapjon. Régen azért volt a dolgoknak kerete és én nem vagyok egy spontán típus. Szerettem ha meg vannak beszélve előre a provramok és tudtam a héten mikor hova megyek. Ilyen régóta nincs. Csak rámír valaki ma epp hova rohanjak egy programra. Rendszerint nem rohanok sehova mert nekem ez így nem jó. :(
Egy más világ volt. Nyugodtabb, biztonságosabb.
Nem kellett félned, hogy holnap is lesz-e munkád. Biztos lehettél, hogy holnap is ugyanannyi lesz a kenyér, a tej és a többi. Nem volt annyi TV műsor, számítógép, a gyerekek egymással játszottak, mozogtak, nem a képernyőt bámulták. Egészségesebbek, intelligensebbek voltak. Nem hülyítették az embereket reklámokkal, nem voltak kábítószerek. Nem volt még klímaváltozás, kiszámíthatóbb volt az időjárás, és a gyümölcsökben, zöldségekben voltak még vitaminok, nyomelemek.
De én inkább a 70-es, 80-as évekbe mennék vissza. A 90-es években már látszott, hogy az emberiség a vesztébe rohan a túlszaporodással, a túlfogyasztással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!