Milyen ingyenes weboldal készítési lehetőségek vannak laikusoknak?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyorsan összedobni egy egyszerű weboldalt, de nem értek hozzá, nem tudok programozni sem. És ingyenes kéne mert nem akarok a domain-re fizetni.2020. júl. 30. 17:16
1/8 anonim válasza:
Milyen célt szolgálna az oldal? Milyen jellegű/tartalmú weblapról lenne szó?
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Olyan blog szerű lenne leginkább.
2020. júl. 30. 17:39
3/8 anonim válasza:
wix/wordpress/blogger stb.. sok van amivel ingyenesen lehet blogot indítani. személy szerint nem blogolok, szóval nincs tapasztalatom erről, de érdemes kipróbálni őket
4/8 anonim válasza:
3. A WordPresst meg kell tanulni, van hozzá tananyag, ami fizetős.
5/8 anonim válasza:
Van a Webnode. Én azzal csináltam egyszer egy oldalt, egész könnyű használni, a legtöbb funkció ingyenes benne. Annyi, hogy ha regisztrációt akarsz beállítani az oldalnál, az asszem fizetős.
6/8 anonim válasza:
#4 nem a selfhosted-ra gondoltam. Amúgy azért ígyse-úgyse egy rakétatudomány és tele van az internet ingyenes anyagokkal. Nem plugin fejlesztésről van szó csak egy blog elindításáról... :) nehogymár egy fizetős tanfolyam kelljen egy wordpress-hez. :D
7/8 anonim válasza:
Bloghoz wordpress sem kell,ott a blogspot.
8/8 anonim válasza:
Webnode-t tapasztalatból ajánlom én is, nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!