Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jön be nálam ez a...

Miért nem jön be nálam ez a weboldal?

Figyelt kérdés

Ez az oldal: [link]

Konkrétan ezt a hibaüzenetet kapom: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

A kábelnetes HGW újraindítása már megtörtént, ugyanezzel a nettel másik eszközön is megpróbáltam behozni de nem sikerült, egyedül mobilneten és webproxyn keresztül működik, de ez nem megoldás...

Hívjam a szolgáltatót?

2020. júl. 27. 14:49
 1/6 Fsms ***** válasza:

szia,

próbáld meg ismét nálam bejött.

mi lehet a hiba:

1. karbantartották,

2. túl terhelt volt,

3. rossz a neted, nézz rá egy másik lapra google.com pl. ha ott megy akkor az nkm oldalon volt pillanatnyi zavar.

2020. júl. 27. 14:55
 2/6 A kérdező kommentje:

1. Esélyes, hogy jól elcsesztek valamit.

2. Írtam, hogy mobilneten bejön, ezért sem kezdtem hosszabb kifejtésbe.

3. Az kétségtelen hogy az én netem és az NKM oldala között van valamilyen probléma.

2020. júl. 27. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Továbbra sem jó...
2020. júl. 28. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki van tiltva az ip címed az mvm szerveréről. Ezért jön be mobilneten, a vezetékesen meg nem. Valószínűleg fix ip-d van, ezért hiába indítod újra a routered, stb...
2020. júl. 28. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
De mi az, hogy kitiltottak?! Főleg úgy, hogy kb. évente kapok új IP-t, és minden hónapban sikerült eddig diktálnom és idén még nem változott az IP-m.
2020. júl. 28. 20:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Javítanék, bizony új IP-t kaptam... Az okosak dinamikus IP-t tiltanak.........
2020. júl. 28. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!