A konteós társadalomellenes elmebetegekre van jó módszer, hogy lecsillapítsuk?
Sajnos a környezetemben is eléggé elfajultak a dolgok. rengeteg a konteós ön és közveszélyes, akik már ott tartanak, hogy "nekik nem mondhatja meg senki, hogy mit csináljanak és konkrétan lámpa nélkül mennek a szembesávban éjszaka, mert őket nem korlátozhatja senki"
meg az ötgé, meg a csipszes oltás hívők is. Csupán egy 13 számjegyből álló adatot tartalmazó chip a kutyákban 3mm átmérőjű és 15mm hosszú. Egy kommplett nyomkövető chip, vajon mekkora? kb fél telefon méretű.
Attól fosnak, hogy egy teljesen átlagos ártalmatlan oltással beléjüknyomnak centiméter nagyságú áramköröket, de az okostelefont vígan használják. Amin talán be is van kapcsolva a tartózkodási helymeghatározás.
Elegem van már ebből, nem tudom kezelni őket. Valakinek van tippje, hogy mit lehet tenni? Régen ezeknek gumiszobát adtak, msot meg szavazati joguk van ;)
"1-es. nincs főnököm ;) céget vezetek. nem kell dolgoznom semmit, ezért van időm másra."
A kamusztorid kb. ezen a ponton bukott meg.
Céget vezetsz és nem kell dolgoznod semmit? Egy cég vezetője sokszor többet dolgozik, mint az alkalmazottak, a felelősségről nem is beszélve. Nekem is volt cégem, tudom, mit beszélek. A laposföldről csak annyit, hogy ezek szerint az én biológus barátom is egy tanulatlan suttyó.
73N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!