A konteós társadalomellenes elmebetegekre van jó módszer, hogy lecsillapítsuk?
Sajnos a környezetemben is eléggé elfajultak a dolgok. rengeteg a konteós ön és közveszélyes, akik már ott tartanak, hogy "nekik nem mondhatja meg senki, hogy mit csináljanak és konkrétan lámpa nélkül mennek a szembesávban éjszaka, mert őket nem korlátozhatja senki"
meg az ötgé, meg a csipszes oltás hívők is. Csupán egy 13 számjegyből álló adatot tartalmazó chip a kutyákban 3mm átmérőjű és 15mm hosszú. Egy kommplett nyomkövető chip, vajon mekkora? kb fél telefon méretű.
Attól fosnak, hogy egy teljesen átlagos ártalmatlan oltással beléjüknyomnak centiméter nagyságú áramköröket, de az okostelefont vígan használják. Amin talán be is van kapcsolva a tartózkodási helymeghatározás.
Elegem van már ebből, nem tudom kezelni őket. Valakinek van tippje, hogy mit lehet tenni? Régen ezeknek gumiszobát adtak, msot meg szavazati joguk van ;)
Én a kedvenc haveromnak megmondtam, hogy én eskü nagyon szeretem, de ha azt akarja, hogy ez a továbbiakban is így maradjon, akkor próbálja meg cuki kismacskákra és léggitározó vízilovakra szűkíteni a nekem küldött kontentjeit a messengeren. Cserében én sem fogom agitálni, hogy menjen el oltatni.
Még nem mondom, hogy tökéletes a rendszer, de csökkent az agykuki mennyisége. :)
9-es. Elfogadni a közveszélyest? köszi, de nem :D
tudod ha már egy nap a tizedik bringás kanyarodik be elém stoptábla ellenére éb a harmadik kanyarodik az ÉN sávomba, konkrétan a szembesávba, majd elkezdenek velem üvölteni, tudod kicsit felmegy a pumpa. Mindegyikkel rendőr "végzett", eddig jó, de érdekes 20 éve ilyen nem volt. Most kezdtek szaporodni ezek.
Vagy ez a normális? ez, hogy így szabadon minden szabályra szarva élni a magunk világában? Ennyi erővel nekem szabad telibebaszni őket, ha nem állnak meg a pirosnál.
Ne vedd figyelembe és kész vagy kérdd meg őket, hogy előtted kerüljék az ilyen témát. Ha kell hazudj nekik, hogy pl.: "Egyet értek veled, de kérlek kerüljük az ilyen témát, mert mert csak felhúzom rajta magam, hogy a másik oldalt mennyi buta ember van." Csúnya dolog hazudni, de ilyen esetben szerintem érthető. Nem ér annyit egy barátság vagy családi kapcsolat, hogy ilyen miatt menjen tönkre. Ha pedig egy illető nem fontos számodra, akkor szimplám szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert úgy boldogabb leszel.
Off topic, de valaki írta, hogy a nem oltás ellenesek agresszívak. Erra azt tudom mondani, hogy elég frusztráló, ha biológusin tanulsz, biológus szeretnél lenni és kioktatnak róla, hogy miért nem jó, de normálisan érvelni nem tudnak mert tanulatlanok általában) és csak az ő egyszerű logikájuknak megfelelő dolgokat mondogatják folyamat, az kegyetlen idegesítő tud lenni. Meg mit is hoznának fel érvnek? Ezek az emberek általában angolul se tudnak, szóval kutatásokat se tudnak elolvasni, csak facebookon echo chamber csoportokban hallják a f*szságokat és terjesztik tovább. Akit ezek az évek nem győznek meg, azokat csak sajnálni tudok...:
-a Pfizer technológiájat több évtizede fejlesztik és rengeteg mindenre jó lehet még, most éppen jött a covid és a meglévő oltást igazították ez ellen
-az olyan oltás ami elhalt vírusokon alapszik meg szintén több évtizedes technológia
-a tudósok pedig nem hülyék, a társadalom top pár százalékába tartoznak intelligencia szintet nézve és az egész életüket végig tanulták/kutatták
-a konteósok nagy része tanulatlan ember, ami szerintem gyanús kéne hogy legyen nem? De igen természetesen a diplomások és a kutatók többsége a hülye, de ők a szakmunkás tudásukkal facebookról informálódva az igazi okosok
-a tudósok TUDJÁK, hogy milyen hosszú távú következményei lehetnek. Ezeket nyílván nem 100%-ban, de hogy nem lehet majd gyereked, meg egyéb nagyobb dolgokat kitudnak zárni. Nos hogyan? Na ehhez kell egy mesteri bioszból és már érteni is fogjátok. Addig pedig bízzatok az okos emberekben, akik próbálnak segíteni és előrébb vinni a világot a kutatásaikkal.
16. "-a konteósok nagy része tanulatlan ember,"
Ez szimpla sztereotipizálás , nem több.Nem tudom ezt a következtetést miből vontad le.Én meg úgy gondolom,hogy bőven van a konteósok, - ahogy nevezed őket - között is olyan aki szeretne a dolgok végére járni és kideríteni azt,hogy mi is történik itt valójában.Ezek alapján én is konteós vagyok.Szimplán azért mert nem hiszek el mindent elsőre.
"Nem tudom ezt a következtetést miből vontad le"
abból, hogy aki tanult, az általában elég ismerettel rendelkezik ahhoz, hogy átlásson a konteós baromságokon. pl aki érti a fizikát, az érti, hogy a föld nem lapos.
18.
17. Vagyok. Komolyan mondom már vártam ezt a laposföldes baromságot.Tehát aki olyan mint én az laposföldhívő.És akkor én vagyok a hülye mikor a szkepticizmust,az egészséges kétkedést mások összemossák a laposföldesekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!