1/15 anonim válasza:
Igen. Pedig a tegnapinál azt hittem, már nem lehet rosszabb. Komolyan gondolkozom azon, hogy nincs értelme folytatni.
2/15 anonim válasza:
Nem! :D Nekem ma kifrjezetten jó napom van.
3/15 anonim válasza:
Érettségire keszülök, borzasztó szar kedvem van mostanában.
Nincs kedvem tanulni, de muszáj, folyamatosan stresszelek miatta, alig megyek ki, egész nap itthon ülök a tanulás miatt.
Elegem van
4/15 anonim válasza:
Az enyém csak simán amolyan semmilyen és nem is várok semmi izgalmasat később sem.
5/15 anonim válasza:
A napom amúgy jó, ma kevés munkám van, de az eső és az éjszakai háború (alvajáró párom meg akarta kaparintani a takarómat) miatt eléggé nyomott vagyok.
6/15 anonim válasza:
Ma kifejezetten jó napom van. Tegnap volt borzalmas. De még a java hátra van. Nemsokára jön haza a házisárkány a purdékkal.
7/15 anonim válasza:
Igen.
Várok több valamit,de egyik sem érkezik sajnos.
Hiába van pénz a számlámon,háromezer forintból kell kihúznom péntekig.
De ennél rosszab ne legyen.
8/15 anonim válasza:
Igen. Ha végre kisütne a nap és 20 fok fölé emelkedne az időjárás, egyből jobb lenne
10/15 anonim válasza:
Nekem inkább semleges, a péntek volt katasztrófa, bár mondjuk nem indult túl fényesen a mai nap sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!