Másnak is rossz napja van ma?
Ma kifejezetten rossz napom van. A munka nagyon lassan telt... Azt hittem, sose lesz vége.
Egyik rokonom leszidott olyanért, ami abszolút nem volt jogos. Kétszer is:DD Nem is értem.
A gyomrom se volt jó.
Most meg lenne dolgom itthon, de leragad a szemem.
Igen, egyik sem egetrengető (tényleg), de összességében eléggé elrontották a napomat.
Nektek milyen volt ma?
Igen. Tegnap is rossz volt.
A furcsa az volt, hogy szomszédnak is rossz napja volt, meg a munkahelyen sok embernek.
Kimerült voltam, fáradt is, még sem bírtam folytonosan aludni, óránként legalább kétszer megriadtam.
Éjjeles vagyok, tehát reggel 6:00-ig félhulla állapot. :D
Oh, kitartást éjjelre!
Lehet akkor valami van a levegőben amúgy. Másokon is láttam.
Összeomlóban a párkapcsolatom, depressziós vagyok.
Állandóan fáradt vagyok a semmitől, hiába alszom. Ma voltam orvosnál, nem rögzítették az időpontom, pedig szabadságot vettem ki emiatt, amiért már amúgy is pipa a főnököm, mert az említett okokból kifolyólag a munkám is egyre silányabb. Mindenki megutál, sokszor félreértések miatt, amiket nem tudok tisztázni. Vizsgára kéne készülnöm, de ha nagy nehezen ráveszem magam, hogy nekiálljak tanulni, megéhezem/elálmosodok/felizgulok/besötétülök, után utálom magam és egyre jobban félek, mivel ez már így megy egy ideje. Öngyilkos gondolataim vannak egy hónapja.
19:39
Sajnálom! :( Párkapcsolatod nem menthető egyáltalán?
Mindenképp próbáld meg kivizsgáltatni, mi az oka az állandó fáradtságnak. A vizsgás pánikot én is ismerem, belefutottam már olyanba, hogy kisebb idegösszeomlást kaptam és már nem tudtam tanulni. De végül sikerült! Kívánom, hogy neked is legyen így. Ne legyenek öngyilkossági gondolataid (bár ez kicsit álszent részemről, mert nekem is vannak, de mindig azt mondom, hogy ez a nap/hét jó lesz), mert akkor elveszed a lehetőséget attól, hogy egyszer, a jövőben, akár holnap vagy egy év múlva jobb legyen! Nem vagy egyedül.
19:40
Ha van kedved, írj reggel, hogy ment a meló :)
Xar, mert:
A, nem tudok tiplizni a jelenlegi munkahelyemről egy másikra;
B, van egy munkatársnőm, aki olyan szobaparancsnoki szerepet játszik önkényesen, mert szerencsétlen narcizmusban szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!