Másnak is így telik egy napja, hasonló helyeken?
Röviden: 6kor kelek, másfél óra be multihoz, irodába. Kollégákkal 10-12 óra munka, cigi kávészünetekkel. Közös ebéd stb.
Aztán haza gyors bevásárlás, és olyan 7 re otthon.
Ilyenkor néha nem érzitek magatokat kiégve?
Nem.
5:30kor kelek. 20 perc autóval munkába. 8 órát lehúzom (változatos, prögős stb, szóval nem unalmas, vagy lélekölő általában), 20 perc haza. Ha kell bevásárlás stb.
Ezzel a részével nincs gond az életemnek, minden mással van. De annak már semmi köze a munkához
Nem. Én is 6-kor kelek, elkészítem a gyerekeim tízóraiját, felöltözök (néha reggel vasalom ki, amit felveszek). Kb 20 perc kocsival a munkahelyem, 8 órát lehúzok , de nagyon változatos, és időnként tudok netezni, (mint pl. most), aztán irány bevásárlás, hazamegyek és jöhet a házimunka, miegymás.
Legalább heti 1x beülök cukrászdába egy barátnőmmel (van 3-4 barátnőm - de inkább csak egyikük ér rá jobban), a hétvégém többnyire szabad. Utazgatok, túrázok, színházba járok, stb. Mindig van valami. Talán marad a meleg és jöhet a strandolás.
Kérdező, Budapesten dolgozol?
Igen, pesti vagyok, 31/N.
4 éve vagyok itt, és persze nemrég léptettek elő, ami persze még több és több munkával jár.
8 óra munka azt sem tudom mi az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!