Megfordult valaha a fejedben az öngyilkosság gondolata?
6 éven át rengetegszer. Semmi nem jött össze. De annyira, hogy képtelen voltam elhinni, hogy valaha össze fog.
Szerencsére végtelennek tűnő idő után összejött egy nagy álmom, lett egy jó kapcsolatom. Utána véget ért, visszajött ugyanaz egy kis ideig, aztán elkezdett egyre több dolog összejönni.
Azóta sem értem, hogy lehetett az az időszak, hogy semmi nem jött össze.
Mindenkinek köszönöm aki szavazott vagy válaszolt.
Vigyázzatok magatokra.
Soha. Ami elszomorít, az az élet rövidsége. Szeretek nagyon élni.
legalább 10 életemnek kellene lenni, ami elég lenne mindenhez.
Kétszer majdnem belehaltam, amikor lúgot ittam és amikor a kádban felvágtam a csuklómat hosszában. Mindkettőnek kórház lett a vége. A lúg maradandó károsodást okozott, felmarta a szám, a torkam, a gyomrom.
A többi nagyrészt gyógyszerezés volt, az elején kevesebb, utána már több, és néha alkohol is rá. Mivel a legtöbbször kihánytam egy idő után, így nem lett sikeres. Az altató + alkohol ütött ki nagyon egyszer, 100 szem körül volt. Azt hittem nem kelek már fel, annyira legyengültem tőle, de felkeltem.
Gyáva voltam csak úgy kiugrani valami elé, vagy felkötni magam. Legbelül lehet nem is akartam meghalni, pedig mindig úgy éreztem, hogy meg kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!