Másnak is megfordul minden nap a fejében hogy meg akar halni vagy ez nem normális?
Nem normális, de gyakori. Megoldhatatlan, vagy annak vélt problémák tartós fennállása. Gyász, bánat, gyűlölet, sérelmek, kilátástalanság, szégyen, önutálat és még sorolhatnám. Amikor elhiszed, hogy nincs semmi remény.
Én úgy tapasztalatom, hogy remény mindig van. Ha nem látod, akkor vagy eltakarja valami, vagy rossz helyen állsz. Bárhogy is vagy a valaminek, vagy neked mozdulni kell.
Álltam már az öngyilkosság szélén. Az tartott vissza, hogy ha már ennyire nem ragaszkodom semmihez az életemben, akár le is mondhatok mindenről és újat is kezdhetek.
Én tegnap az irodában ott tartottam, hogy ott helyben teszem meg, ha más ötlet nincs, a vészkijáratul funkcionáló ajtón megyek ki és valahogy leugrok.
Ha az élet egyszerre túl sok problénát ad és az igenis fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!