Közterületen szoktatok maszkot hordani?
És a jogszabályt, amit linkeltem, azt mi a fenének kell lepontozni? Azért ez már mindennek a legalja, hogy egy jogszabályt is képesek egyesek lepontozni, mikor teljesen egyértelműen le van benne írva minden és egyébként is egy hivatalos irat, a miniszter aláírásával. Nem az én szubjektív véleményem. Azért ez már nagy túlzás.
Gondolom aki nem hitte, hogy ilyen komolyan létezik és azt hitte, hogy neki lesz igaza, az bosszúból lepontoz.
Engem is pontoztak már le jogszabály-részlet miatt, szerintem ne vedd magadra.
Lehet, hogy azt hiszik, te írtad a jogszabályt és a te hibád hogy kötelező a maszk. :DDD
:D Igazad van, 53-as, egyszerűen jobb ha nem is foglalkozok az ilyen hülyékkel. Valami nem stimmel a fejükben.
Direkt azért tettem oda a linket is, hogy aki azt hinné, hogy kitaláltam, ellenőrizhesse a valódiságát.
Persze, de erről továbbra se az egyszeri gyk-user tehet, aki idéz belőle..
A Tízparancsolatban benne van az, hogy Ne lopj!, Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!
A politikusok állandóan lopnak, hazudnak, közpénzből gazdagodnak meg.
Rájuk a Tízparancsolat nem érvényes?
Jogszabály?! Hagyjuk már! Az is le van írva törvényben, hogy milyen büntetés jár azért, aki lop! A politikusok állandóan lopnak még se kerülne se börtönbe, se nem kapnak egyéb büntetést azért, mert az év 365 napjából az összesen meglopják a magyar embereket!
Itt az egyik legkorruptabb, legszemetebb a vezetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!