Közterületen szoktatok maszkot hordani?
"Nekem többet ér a saját és szeretteim egészsége mint a kényelmem."
Mondták már, hogy a testednek, szervezetednek szüksége van friss levegőre?
"Remélem, hogy aki nem hordja, meg fog betegedni. Megérdemli."
1 év alatt nem lettem beteg, jééé.. hogy lehet ez, pedig utcán soha nem volt rajtam és nem is lesz.
Én hordom, már megszoktam.
Ráadásul mióta rajtam a maszk, magabiztosabb vagyok, mert nem vagyok egy szépség, viszont a szemem szép.
"Mondták már, hogy a testednek, szervezetednek szüksége van friss levegőre?"
Kész szerencse, hogy az udvaron, erdőben lehet maszk nélkül élvezni a friss levegőt.
Sőt! Tudtad, hogy az oxigénmolekulák átjutnak a maszkokon?
Éljen a GYK:
- ha van rajtad maszk: felpontoznak
- ha nincs rajtad maszk: lepontoznak
Oltassátok be magatokat, hordjátok a maszkot, a többieket meg hagyjátok nyugodtan élni. :) Foglalkozzatok a saját életetekkel.
Miért, maszkban nyugtalanul élsz? :D
Meg, hogy reméled megbetegszik??? Miket kívántok ti itt egymásnak? Jézusom.
Nem hordok maszkot, nem használok kézfertőtlenítőt és nem voltam évek óta beteg. Nem ezek védenek meg, nincs semmi baj, ha beveszed a mesét, hogy igen, de ez már gusztustalan kategória amit itt lenyomnak az emberek. Más halálát kívánni? Mibe vagytok?
Nem vagyok kutya, hogy szájkosárban közlekedjek és birka se vagyok, hogy gondolkodás nélkül mindent elhiggyek veletek ellentétben.
A szép arcocskámat meg nem fogom elrejteni, nem leszek arctalan személy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!