Rászoktatok szólni arra akit köztéren láttok hugyozni?
Figyelt kérdés
Fejtsétek ki hogy ti miért pont így csináljátok2021. márc. 18. 20:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem, nem az én dolgom
Mindenképp szólok érte, mert......
121 szavazat
1/49 anonim válasza:
Odakiáltok: "Mindenki dobja el ami a kezében van."
2/49 anonim válasza:
Ilyenkor általában fapofával tovább haladok. (Kivéve, ha nő.) :)
3/49 Sunshinedoll válasza:
#2 Ha nő akkor mit csinálsz?
4/49 anonim válasza:
Nem, az ilyenek általában hajléktalanok, vagy részegek, esetleg mindkettő, de 99,99%-ban férfiak. Ha rájuk szólok, annak nem örülnek és én 50kg-os lányként nem szeretnék nagy bunyóba keveredni velük.
5/49 anonim válasza:
Nem tudhatod, miért kell neki. Prosztata megnagyobbodásnál pl. hiába van közwc x távolságra is.
6/49 anonim válasza:
Nem, még a végén engem pisil le.
7/49 anonim válasza:
Olyanra igen,aki nem veszi a fáradságot,hogy valami bokros részre elhúzzon.
Sajnos sok helyen nem megoldott a nyilvános wc, ezért megértem,ha nincs más megoldás.De azért ne egy épület falára vagy egy buszmegállóban végezze már el a dolgát.
8/49 anonim válasza:
Én pl azért puszulok meg ha pisilni kell mert félek h valaki megszól akár még egy bokros helyen is 16/F
9/49 anonim válasza:
Nem, úgysem hagyja abba, és amúgy is nagyon kevés a köztéri WC, azt kellene előbb megoldani.
10/49 anonim válasza:
Miért nem bírja ki hazáig vagy valmi kfcig szerintem az ő hibája hogy odavégzi dolgát, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!