Rászoktatok szólni arra akit köztéren láttok hugyozni?
Sokan úgy látom inkább bepsálnak :D
Vagy jobb tartogatni sokáig?
Minden tiszteletem a mazohistáké :DDD
Most el ne kezdjetek egy mozgalmat létrehozni,hogy negyozdleafát és nehogy parádézzatok.
Nyomikxd
Dehogy szólok. Nem mindenki egy igénytelen tahó, aki az utcán pisil.
Honnan tudod, hogy nem egy orvosi vizsgálat vagy egy gyógyszer hatására teszi?
Egyik barátnőm vízhajtót szedett az egészségi állapota miatt, neki is lehetetlen helyeken kellett pisilnie.
Vagy honnan tudod, hogy nincs megfázva/felfázva? Ha én megfázok, általában alig bírok eljutni A pontból a B-be úgy kell folyton pisilnem.
Vagy honnan tudod hogy mióta tartogatja szegény?
Lehet a városba ment busszal és a buszon 2 órán át tartogatta, a buszpályaudvaron nem volt már nyitva a wc de ő nem bírta tovább, aztán dönthetett, hogy pisisen, büdösen megy haza vagy gyorsan elintézi a szabadban.
Nem.
Egy hasonló, szintén kb ugyanekkor feltett kérdésnél már kifejtettem, keress rá!
Röviden: nem mindenki olyan aberrált, hoyg erre áll fel neki. Tehát az esetek 98%-ában nem azért hugyozik oda valaki, mert ez a hibbija, vagy mert erre áll fel neki. Nem vagyon önkéntes rendőr, semmi jogom nincs kioktatni, sem retorziót alkalmazni irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!