Ti hogyan mondanátok (mondtátok) el szüleiteknek hogy rászoktatók a cigire?
Nem kell azt mondani,lehet érezni a hányingert keltő bagószagot az ember pofikájából,és a ruhájáról.
(Csak a bagósok hiszik azt,hogy ők nem büdösek)
Ja és a rászokás az messze van attól,hogy néha hétvégén elszívsz 1-2 cigit részegen.Mire azt lehet mondani,hogy valaki rászokott,addigra már a szülők tudják úgyis,mert nem hülyék.
18/F
Én nem mondtam el. Direkt lebuktattam magam. Ezt úgy kell értelmezni, hogy direkt benne hagytam az öngyútót mindig a zsebemben, mert ugyebár mosásnál megnézi. Soha nem szólt semmit, mintha kezdett volna beletörődni. Aztán egy kis idő elteltével a szeme láttára elvettem az asztalról egy cigit és kimentem rágyújtani. Ez volt kb 14 évesen. Tegnap letem 18 de valamiért még mindig nem szeretek elötte cigizni. Ők a nővéremmel kint a konyhában cigiznek, én meg egyedül szoktam kimenni a lépcsőházba...
Csak őszintén.
Úgy is 10 méterről ki lehet szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!