Rászoktatok szólni arra akit köztéren láttok hugyozni?
31.
Mellesleg érdekes képesek megoldást találni akkor,ha pl nekik van ilyen bajuk. Nálunk lazán majszolta a szendvicset,ivott egy kortyot...
Ja meg visszaírt valakinek... Iphone nem vár meg óra végéig.
Mellesleg mintha mindenki ugyanolyan lenne,és be lehetne ütemezni hogy te most mikor hgyozol...
Aki nem tudja visszatartani,az menjen urológiára!
Hát persze,kötelező visszatartani örökké...
Az hogy el akarják intézni,az nem azt jelenti hogy nem tudnák visszatartani tovább de ez akkor is undorító.
De ha nekik csörög a telefon,akkor kimehetnek.
Mellesleg nem hinném,hogy túl egészséges visszatartani...
Jajj én itt oktatok!Hát persze,és majd kihagyok 3 sort aztán lemásolom valakiről. Ezt akkor szokták mondani a nagyokosok,ha lemaradt valaki mert nem tudta gyorsan írni és kéri hogy elismételje.
Bezzeg ha nem kéne 45 percen keresztül benttartani ami szabadulni akar akkor nem ugyanennyi mondatról maradnánk le.
Mintha ez akkora bűn lenne,hogy még az is megvan szabva hogy mikor szabad és mikor nem... Csak mert őket még a kőkorban nevelték nyilván ha futni kell az oroszlán elől,akkor nincs idő hgyozni...
"Amitől viszont agyhugyfaszt kapok az, ha a kutyáim miatt szólnak, hogy ne ide meg ne oda intézze a dolgát, ott, ahol nincs a kutyaknak tilos tábla, ottmiért ne csinálhatná?"
Ha felszeded a kutya után a szrt,akkor szrathatod az utcán bárhova.
Megbüntettek fél éve ezért a zsernyákok. Hát majd én pont miattuk nem fogok hugyozni, hát de nem? Ha kell előveszem azt jóidő
Ferkó
199cm
47F
Hivatásos strongman
Elég szárazon írtam csak le.
Elismerem,de teljesen mit mondok majmoknak,tehát nem fáradozok azzal hogy egy egész mondat legyen ilyen egyszerű dolgokból.
Gondolom ki tudod olvasni,és tudod értelmezni.
Mellesleg miért szólnék rá?Miért néznék oda tovább,miután tudom hogy mi történik ott?
Azért nyilván nem örülnék,ha pl családi házam lenne,és valaki pont az én virágaimat választaná,ha lenne.
De ha ez probléma,akkor le merem fogadni hogy akik odaszólnak,azoknak a fele legalább szemetel. Vagy 1/4 része. Az sem jó...
"Nyugodtan fejezze be uram, amit elkezdett, addig megírjuk a helyszíni bírságos csekket."
- ősi szuahéli mondás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!