Miért csinálják ezt az emberek?
Facebookon, illetve internetes oldalakon, ha kiteszik valakinek a sajnálatos halálhírét, tömegek irogatnak, hogy “nyugodj békében!”. Most komolyan, ennek mi értelme van? Mire megy vele a halott? Sok esetben még a családtagok sem olvassák! Ott van például Fülöp herceg. Szegénynek ezresével írták, hogy nyugodjon békében, de nem tudom mi értelme...
Én is sajnálom ezeket az embereket, de nem irogatom fb-ra értelmetlenül a részvét nyilvánításokat. Ismerősnek is személyesen mondom, nem így. Én nem örülnék neki, ha meghalna egy családtagom és fb-on írogatnának.
"Együttérzésről hallottál már esetleg? Kétlem."
Random emberek meghalnak, főleg celebek, akik szentnek vannak kitüntetve, közben SIMÁN lehet h suttyó ember, csak a média máshogy adja el. Én nem érzek semmit ilyenek iránt, sose. Én se értem miért írkálnak tömegek az ilyen falakra. Szerintem csak egy elképzelt, illúziós közös gyász.
"kérdező, higgadj már le, felesleges itt a dedós hiszti"
Semmi dedós hisztit nem toltál, kérdező, ezek a válaszolók nagyon gyökerek voltak. :D Élőben is ismerek ilyeneket, mint a válaszolók, hogy üvöltöznek, lehordanak, és ha megvéded magad, akkor lehurrognak, hogy mit támadsz.
Senki nem ért téged, kérdező. Nem tudják mire gondolsz, és valami fogyatékosnak beállítanak, aztán beléd akarnak rúgni. Én régen az ilyenek ellen nagyon bedurvultam, és élőben is kaptak rendesen a terrorból tőlem.
Miért ne küldhettek volna ismert embernek is?
Na látod kérdező, végre kibújt a szög a zsákból. Csupán önvisszaigazolást kerestél, hogy hátha találsz olyat, aki olyan, mint te, aki ugyanúgy h..lyeségnek találja ezt az egészet.
A 23-as kommentelővel jól megtaláltátok egymást. Hasonló a hasonlót vonzza. És valahogy lehetett sejteni, hogy te csak azok válaszát fogod elfogadni, akik dettó ugyanúgy gondolkodnak, mint te, a többiek válaszára meg flegmán reagálsz, úgy állítod be a dolgokat, hogy mindenki h..lye, rajtad és a hozzád hasonlóakon kívül, nem fogadod el mások álláspontját, ami nem olyan, mint a tiéd.
Szánalmas vagy. Az életben nemcsak az van, amit te gondolsz igaznak.
Egyébként meg mi közöd neked ahhoz, hogy ki mit ír ki fb-ra? Nem tök mindegy neked? Ennyire nincs életed, hogy ezzel foglalkozol?
(Ha már többen állítanak rólad valamit, és csak egy valaki mond mást - mert esetleg olyan, mint te, jó lenne azon elgondolkodni, hogy miért mond rólad a többség egyöntetűen ugyanazt. Véletlenül nem azért, mert a hiba benned van? Gondolkozz el ezen!)
Mi wtf abban, amit írtam? (#26)
Nem hallottál még olyanról, hogy levelet, táviratot küldtek volna egy idegen, de híres embernek? Karinthyt is elárasztották levelekkel, telefonhívásokkal, táviratokkal az emberek az agyműtétje előtt/közben/után, érdeklődve, gyógyulást kívánva. Továbbra se értem, mi a gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!