Miért csinálják ezt az emberek?
Facebookon, illetve internetes oldalakon, ha kiteszik valakinek a sajnálatos halálhírét, tömegek irogatnak, hogy “nyugodj békében!”. Most komolyan, ennek mi értelme van? Mire megy vele a halott? Sok esetben még a családtagok sem olvassák! Ott van például Fülöp herceg. Szegénynek ezresével írták, hogy nyugodjon békében, de nem tudom mi értelme...
Én is sajnálom ezeket az embereket, de nem irogatom fb-ra értelmetlenül a részvét nyilvánításokat. Ismerősnek is személyesen mondom, nem így. Én nem örülnék neki, ha meghalna egy családtagom és fb-on írogatnának.
kérdező, higgadj már le, felesleges itt a dedós hiszti, mi tudunk szöveget értelmezni. te nem tudsz vagy nem akarsz. te bajod.
amúgy meg ha annyira érdekel, kkor szépen kérdezd meg azokat fészbúkon akik ilyet kommentelnek. ennyire egyszerű.
Képtelen vagy elfogadni, hogy nem mindenki olyan mit te. Különbözőek vagyunk.
Pl. megemlékezünk egy költőnk születéséről. Vajon ezt mennyi leszármazottja látja?
Vagy egyáltalán minek írunk ki bármit is fb-ra, ha ilyen kötekedő alakok, mint te is, még a kákán is a csomót keresi, mert nincs élete, és így éli ki magát.
#15:
Te most ezért írtad ki a kérdést, hogy kötözködjél másokkal? Ennyire nem kéne unatkozni.
16: Igen, csak a te kedvedért.-.-“
A kérdést azért írtam ki, mert baromira idegesít ez a jelenség, ha még nem vetted volna észre!
18: Engem sem hagy hidegen, gondolok is rájuk, csak én nem érzem szükségét odaírni.
Köszönöm a 2. normális választ!
Hát nem tudom, nekem ilyen helyzetben jól esett, hogy írtak. Elolvastam és meg is köszöntem, ha nem is egyenként.
Lehet bennem van a hiba.
20: Mint írta az egyik bölcs válaszoló, nem vagyunk egyformák. Én nem szeretném, ha közeli családtag halála esetén kiírásokkal bombáznának, a gyászt magamban szeretném megélni.
De itt főleg az ismert emberekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!