Nem tartjatok felhaboritonak,hogy a d pd futar elteszi a fennmarado osszeget azzal a jelszoval,hogy nem tud visszaadni?
Es errol a fennmarado osszegrol (azaz a kizsarol borravalorol) nem ir szamlat keszenzfizetesi bizonylatra? Az is jovedelemnek szamit.
Meg ki is irja a ceg az ugyfeltajekoztatoban,hogy a futar nem ad vissza. Azaz elismeri a rendszeres tobbletjovedelmet ,amit nem vall be a nav-nak.
Gyakorlatilag pofatlanul kizsarolja ezzel a tobbszaz vagy tobb ezer forintos borravalot?
Amikor az ugyfel nem akar borravalot adni es kieroszakoljak tole.
A g ls mindig visszaad pontosan szo nelkul.
Így már én is jártam de az a max 100-200 forint nem gáz, sokszor mondom is hogy inkább hagyja rakja el.
Borravalózni sima futároknak direktbe nem szoktam, csak kajásoknak.
Eddig nem is tudtam hogy nem kötelesek váltani, hiszen 90%-ban általában próbálnak visszaadni, és látom is a bukszát hogy miből tud válogatni...
11
Persze, szerintem az utánvételesek nagy része még kpben fizet.
Az öregek (nyugdíjasok) közül még többen, mert kpben kérik még sokan a nyugdíjat.
Kiszámolod forintra a számára járó összeget és mehet a gennybe!
Le lehet pontozni, de lehet így is viszonyulni olyan emberhez, aki tudatosan ver át időről-időre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!