Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki csinálta Zsebibabának a...

Ki csinálta Zsebibabának a szájfelöltést? Hogy lehet, hogy egy orvos egy kiskorúnak tölti fel a száját???

Figyelt kérdés
Felháborító
2021. ápr. 10. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
azt sem tudom ki a franc az
2021. ápr. 16. 18:56
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Awil Matanus csinálta neki

Én 21 évesen nem merek elmenni hozzá mert 17-nek nézek ki erre 15 évesnek is megcsinálja szóval így már veszem a bátorságot.

2021. jún. 23. 16:09
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Azaz orvos mindent megcsinál pénzért.

Szülői engedély nélkül töltötte fel egy osztálytársam száját. Mellpct is szúrt.

2021. aug. 6. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szilikonnal lett feltöltve, lehet hülyeséget kérdezek, de akkor ehhez biztos, hogy orvos kell?

Az biztos, hogy nem illegálisan csinálta meg az orvos, ha orvos csinálta… Az totál logikátlan lenne.

6 év az orvosi csúszás nélkül, majd még 72 hónap a plasztikai és égés-sebész szakorvosi képzés.

12 év tanulást és munkát senki nem foga pénzért kockára tenni, főleg hogy a szülész-nőgyógyászok után az ilyen szakorvosok keresnek a legtöbbet magánban (havi több milliót)…

2021. aug. 13. 06:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól néztem Dr. Illéssy Rudolf.
2021. szept. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!