Hogy ha valaki gimnáziumban nyelvi tagozaton tanul,attól még lehet reál érdeklődésű?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekli a spanyol nyelv és a mediterrán életvitel,viszont mindene az,hogy orvos,vagy legalábbis természettudós legyen.2021. febr. 27. 14:00
1/6 anonim válasza:
Miért ne?
Persze.
Én zenei szakgimnáziumban tanultam és mégis reál felé fordultam.
2/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy a kettő miért ne működhetne egymás mellett. Pont az a jó, ha az embert több minden érdekli. Egy nagyon jó barátnőm például állatorvos és mindene a francia kultúra, nyelv.
Én például nagyon szeretem a nyelveket (nyelvi tagozaton tanultam), de a művészeteket is, és sose éreztem, hogy ez ne lenne természetes. Mármint, hogy több dolog iránt érdeklődök.
A fenti kettő érdeklődési kör pedig még csak nem is üti egymást. Beszélni könnyű, de letelepszik Spanyolországban és ott dolgozik valamilyen orvosi vagy természettudós pályán. Más országgal, más munkával, de én is így tettem.
3/6 anonim válasza:
Én angol tagozatról mentem gyógyszerészetire, nem zárja ki egymást a kettő. Sőt, sokat tud segíteni a tanulásban, ha megértesz idegennyelvű forrásokat is.
4/6 anonim válasza:
Persze, ez tök normális. Ha ennyire érdekli a reál és még orvos is szeretne lenni, akkor szerintem járhatna külön tanárhoz reál tárgyakból.
5/6 A kérdező kommentje:
Mist jutott eszembe,hogy vannak ilyen fakultaciók,nem?
2021. febr. 28. 09:55
6/6 anonim válasza:
Gimnáziumokban vannak fakultációk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!