Valaki, aki már elvégezte az orvosit vagy éppen orvosi egyetemre jár le tudná írni őszintén, hogy mivel jár? Milyenek az egyetemi évek?
Engem a mentő vitt el orvosi egyetem alatt mert a rengeteg tanulás miatt napok óta nem aludtam és összeestem valahol az utcán.
Ki is iratkoztam onnan, nem nekem való. Hiába mondják, hogy amit akarunk az nem lehetetlen. Márpedig sajnos van lehetetlen. Nagyon akartam de mégsem bírtam azt a sok terhet ami a tanulással járt.
Ezzel nem elijeszteni akarlak, az én esetem az ilyen 10 000/1 esetben ha előfordul szóval ha úgy érzed vágj bele bátran.
Végzett orvosként is az a véleményem, hogy nem éri meg. Magyarországon orvosnak lenni legalábbis. Ha megint elkezdhetném burkolónak mennék nem pedig erre a baromságra.
Az egyetemi évek szívások fizetés nélkül. A társaság sznob, főleg a nők. Utána öt év szopás rezidensként. Majd állambácsi hülyének néz és kihasznál. Társadalmi megbecsülés pedig zéró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!