Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi problémás...

Miért van ennyi problémás férfi manapság?

Figyelt kérdés
Az egyik zaklat, követett, nem érti a nem szót! Közöltem vele még egy üzenet bármi megyek a rendőrségre, elég volt 1 év belole! A másiknak csak a fittnes csajok kellenek akik non stop csak a teremben lógnak és 'percenkent'toltogetnek fel minden lt, meg azt is amit nem kéne... A harmadik egy élősködő, saját lábán megalni képtelen selejt aki játssza az eszét csak nem tudom mire. Jelenleg is abból van csak pénze, hogy bele mentek és többet fizetett neki a biztosító közben a bátyjával és az apjával lakik egy 2 szobás lakásban. A normális férfiak vagy foglaltak vagy ki mentek külföldre? Nem mielőtt nekem estek, nekem nem ikyenek kellenek! N29
2021. ápr. 8. 17:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
7-8 ti ketten nagyon nem vagytok mentálisan a helyzet magaslatán... Bemutatkoztatok szépen
2021. ápr. 8. 17:32
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Azt hiszem erre mondják, hogy zsák a foltját.
2021. ápr. 8. 17:33
 13/30 A kérdező kommentje:
Bazd+ ide jártok a sz@rsagotokat le vezetni mert máshol k... a nevetek? Ember egy kérdést nem lehet ki írni mert ez a sok gyökér itt kotozkodik (belém köt) egy ártalmatlan kérdés alatt? Hát ez elég gusztustalan, mellesleg az a pláne az egészben, hogy érdemleges választ se képesek adni a kérdésre mert meg haladja a képességüket! Remélem ki elitek magatok. Gusztustalanok vagyok!!
2021. ápr. 8. 17:38
 14/30 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem mejn el egy dühkezelési tanfolyamra, mert ez így nem egészséges.
2021. ápr. 8. 17:41
 15/30 A kérdező kommentje:
14 😂😂 belém kötsz belém alsz, bunkozok és még utána csodálkozol ha dühös leszek a szavaiddal élve? Te egy hatalmas bohóc vagy 🤡
2021. ápr. 8. 17:50
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem volt ez semmi... Belém köt és utána még neki áll feljebb... 😂 😂 😂 😂
2021. ápr. 8. 17:51
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
sikideg
2021. ápr. 8. 17:53
 18/30 anonim ***** válasza:
29%
Én szerintem normális vagyok, és eltaláltad: külföld
2021. ápr. 8. 18:01
 19/30 anonim ***** válasza:
24%
Előző válaszolókból is láthatod, hogy rengeteg a selejt. :) de ne húzd fel nagad, ezek ezt élvezik. Sajnos a normális férfiak szerintem elvannak rejtőzve.
2021. ápr. 8. 18:08
 20/30 anonim ***** válasza:
63%
20-as: Dehogy vannak. Itt vagyok!
2021. ápr. 8. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!