Az irodista lótifuti dolgozók miért nézik le gyakran a fizikai dolgozókat?
Figyelt kérdés
sokszor még a fizetésük több. főleg nőknél figyeltem meg hogy rázzák magukat az irodai állásaikra.
Az egyikről pl. kiderült hogy csak azétr tud megélni mert van laksáa, albérletet se bírna fenntartani a fizuból.
F/30
2021. ápr. 7. 19:53
11/13 anonim válasza:
Atya ég :D Vannak itt fura figurák :D
12/13 anonim válasza:
Aki lepontoz az élvezi, hogy ugyanannak az agyamntnek a kamu kérdéseit olvassa minden nap? :D
13/13 anonim válasza:
Én sem értem a lepontozást.
Vannak visszatérő arcok
lábfétises
fatfan-kövér nők rajongója, amúgy nem tudom elhinni, hogy az elhízottak országában nem talált még kellően kövér barátnőt
a családon belüli meztelenkedős-ő kr-va beteg és mégis mindig elhalmozzák kiveréshez elég válasszal 🙄
bombanős
menstruációs perverz a nők egészségénél
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!