Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gyakorin vannak idősebb...

A gyakorin vannak idősebb tagok is? Vajon Ők is aktívan kérdeznek-válaszolnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Van aki itt éli le az életét ezek szerint :D
2021. ápr. 7. 19:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
54/N - 12 saját kérdés, 719 válasz. Többnyire inkább olvasok, egy ideje ritkábban válaszolok, mert az értékelés már csak vicckategória. Túl sokszor futottam bele személyeskedő, sértő reakciókba, az ilyeneket pedig nem tolerálom túlságosan. Főleg az utóbbi 1 évben durvult el a helyzet, főleg a vírussal kapcsolatos kérdéseknél. Ezeket már inkább nem kommentálom, csak ritkán.
2021. ápr. 7. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Persze hogy vannak. Ha elő akarod őket csalogatni akkor írj ki egy kérdést arról, hogy egy 14-16 év körüli kislány vagy, akinek bejonnek a középkorú férfiak.
2021. ápr. 7. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
39 F. vagyok, igen, aktív vagyok itt.
2021. ápr. 7. 21:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.

Én magam 60 éves és férfi vagyok, és most tanulom az itteni közösség "belső" szabályait.

A #13 válaszoló tűpontosan írta le azt, amit eddíg itt tapasztaltam :)

Szerintetek miért azt díjazzák az oldal kezelői, ha valaki sokat kérdez, és sokat válaszol?

2021. ápr. 8. 07:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt, aki azt írta, hogy 83 éves, és olyan kérdésre válaszolt, hogy igaz is lehetett.
2021. ápr. 21. 16:26
 17/17 anonim ***** válasza:

"Még mindig 73 vagyok, de nem emlékszem direkt idősebbnek szóló kérdésre. Lehet, hogy a demencia ...:)"

parancsolj, előkerestem neked

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. ápr. 21. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!