Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan éljem az életemet?

Hogyan éljem az életemet?

Figyelt kérdés

Hogyan kell élni az életet hogy az ne legyen egy kalap szar? Nem vok már kezdő egy ideje tolom, de vhogy nem sikerült ráéreznem. Már 26 vok és még mindig nem jöttem rá.

Nincs vmi használati utasátás vagy jó tutorial?

2021. ápr. 4. 20:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nemvoken hulye
2021. ápr. 4. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy hülye, de csak te vagy helikopter
2021. ápr. 4. 20:52
 13/16 A kérdező kommentje:
a hjsiras amnkem is nogyan fntos nyug vn kjjk.őe
2021. ápr. 4. 20:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Am másnak is fáj a puszta létezés vagy csak nekem?
2021. ápr. 4. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, kérdéseiddel kapcsolatban ajánlom figyelmedbe ezt a két csodálatos és hasznos könyvet:

1) [link]

2) [link]

Ha olvasás után követni is fogod az ezekben a könyvekben foglalt bölcs tanácsokat, megtapasztalhatod azt, hogy életedben pozitív változások fognak elkezdődni. Ezt a videót is érdemes megnézned: [link]

2021. ápr. 4. 21:01
 16/16 A kérdező kommentje:
15: Köszönöm a választ. Belenézek, ha már vetted a fáradtságot. Bár határozottan nihillistának tartom magam. A kérdést csak trollkodásból írtam ki. Rég nem ittam és ma sikerült egy 9 éves szintjére leinnom magam XD. Azt viszont nem gondoltam hogy vki komolyan fog válaszolni a kérdésre.
2021. ápr. 4. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!